Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף פילטר אויר למזגן בkia שלי.

ראיתי סרטון ביוטיוב שמסביר איך מחליפים את זה (נראה ממש פשוט).

מישהו יודע איפה אפשר לקנות כזה וכמה זה צריך לעלות?

כדאי לקחת למוסך שיעשו את זה?

פורסם

יש לך חנות חלפים מומלצת (באזור תל אביב למשל).

כמה זה צריך לעלות?

יש משמעות ל"מקורי" ו "לא מקורי" במקרה הזה?

פורסם

תודה. הלינק מאד שימושי (אבל אין בו מידות כפי שכתבת, אני מניח שאני יכול להוציא את הפילטר ופשוט למדוד).

יש לך חנות חלפים מומלצת אולי (באזור תל אביב). או סדר גודל של המחיר של כזה דבר ?

פורסם

תודה.

יש פה משמעות לחליפי או מקורי?

בחלקים מכאניים אני מבין את החשיבות אבל במקרה הזה אפשר לקחת חליפי ולהיות רגוע או שזה יכול לעשות איזשהו נזק?

פורסם
תודה.

יש פה משמעות לחליפי או מקורי?

בחלקים מכאניים אני מבין את החשיבות אבל במקרה הזה אפשר לקחת חליפי ולהיות רגוע או שזה יכול לעשות איזשהו נזק?

אין שום בעיה. אני אישית משתמש בפילטרים של מזגן לרכבים רק חליפי והכל תקין כבר שנים!

• ספונסר פורום
פורסם

חנות חלפים שמתמחה בחלקי חילוף לרכבי יונדאי וקיה היא יונדאי-שופ. פנה אל ליאור מנהל החנות והוא יעזור לך למצוא את הפילטר המתאים (מקורי או תחליפי) במחיר הטוב ביותר.

פורסם

איזה ציוף מקרים, בדיוק התקשרתי אליהם היום בקשר לזה. אמרו שיש להם רק חליפי לקיה ב50 שח ומקורי ליונדאי ב100 ולא היו מוכנים לתת לי מספר פריט או משהו כדי שאבדוק שזה באמת מתאים.

מצאתי בebay פילטר בעל מספר פריט 971331H000 של המוכר seoulparts (זה לא נותן לי להעלות קישור)

יתכן שה מקורי ב54 שח ?

איך אני יכול להבדיל בין מקורי ללא מקורי ?

(מתנצל על החפירה - אני יודע שזה בסך הכל פילטר אויר אבל זה מסקרן... )

• תוכן חדש...