Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תמיד נחמד לגלות שעושים בשכונה שלכם ריבוד כבישים, ומשפצים את הכביש בכלל.

אבל אז גיליתי שהחליטו להתנחל בחנייה הפרטית שלי עם הרכבים שלהם (ויש לציין, הם חזרו לשם מספר פעמים, למרות שסיימו את המקטע הקרוב לחנייה),

לא כל כך הפריע לי, כי עדיין עושים את השיפוץ בשבילנו, טיפה לכלוך אבל לא נורא, עד שהבנתי מה רכב עם משקל כזה וגלגלי מתכת יכול לעשות לחנייה פרטית (שאני חייב לציין: מראש, לא הייתה כזאת ישרה, - תחשבו מה קורה לבליטה במדרכה שרכב כזה עולה עליה - היא מתנפצת)

אפשר לראות את הנזק שכבר עשו (המדרכה התנפצה בדיוק מתחת לרכב הגדול)

אגב, אני לא חושב שהם מרבדים גם את החניות הפרטיות, למען האמת אני דיי בטוח שלא.

למישהו יש רעיון איך לגרום שיסדרו את החנייה במהירות? יש לי הרגשה שהולכים לנסות להתחמק בעירייה (תלונה תוגש ביום ראשון)

רק אני חושב שזה ממש חוצפה?

אגב, זה שאין לי הודעות פה, לא אומר שזה זיוף.

IMG_3217 - עותק.jpg

IMG_3218 - עותק222222.jpg

IMG_3219 - עותק.jpg

פורסם

כמו שאמרו. פנה לעירייה (במכתב רשמי). אם העירייה תחייב אותו, לא נראה לי שלקבלן המבצע תהיה בעייה לתקן את החניות שנפגעו. הרי יש לו את הציוד והחומרים כבר במקום וממילא הוא מבצע עבודה דומה על הכביש הציבורי.

אגב, יש לי חבר שהילדה שלו ישבה על ספסל צבע טרי שצבע קבלן מטעם העייריה (הספסל לא היה מסומן כנדרש כצבוע טרי). לאחר תלונה בעיריה עם תעוד הנזק שנגרם לבגד, קיבל החבר צ'ק מהקבלן על עלות הבגד שנצבע.

נראה לי שהקבלנים ירצו להמשיך לעבוד עם העייריה ולכן ימהרו לתקן את הנזק אם העייריה תדרוש מהם.

פורסם

מכתב יקח יותר מדי זמן, עד אז הקבלן כבר יעזוב את האזור.

בראשון אנסה להשיג את האחראי על ריבוד כבישים בעיריית חיפה, נראה אם זה יעזור, בדוק הולכים לנסות להתחמק.

פורסם

מכתב זה הדבר הנכון.

אך דעת קהל, חשובה לעיריה יותר מלצאת איתך בסדר, לכן פניה בפייסבוק תענה במהירות גבוהה הרבה יותר.

משכנתא זה קל

פורסם

אין שום סיבה שיתחמקו ואני מאמין שיתקנו את החניה שלך על הדרך, רק כדאי שזה יהיה מצולם + הוכחה לתאריך (עיתון של אותו יום) + פניה דרך הפייסבוק.

• תוכן חדש...