Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון להחליף תפוחי הגה בתור חלק מתהליך יישור קו, הם תקינים סך הכל ואין שום בעיה.

הוחלף לא מזמן מסרק הגה לחדש,ועל הדרך החלטתי גם להחליף תפוחי הגה,מכיוון שאני עושה את זה בתנאים ביתיים,האם יש עוד משהו שמומלץ לעשות?

אגב,ב UMI תפוח הגה חליפי של ACDELCO 260 ש"ח .

משמע כמעט 600 שקל לזוג כולל מע"מ,האם יש טעם על הדרך גם לגעת בגומיות של המייצב?

משמיעות קצת רעשים בעליה על פסי האטה- בדקתי שזה אכן מהגומיות מכיון שריססתי סיליקון ונפסק הרעש ליומיים בערך.

מה דעתכם? יש טעם לעשות במוסך?

מה טווח המחירים לגומיות למוט מייצב?

קאוואליר 2003.

נ.ב.

יש צורך בגירוז לאחר ההרכבה?

פורסם

אין שום בעייה לבצע את העבודה בתנאים ביתיים כולל החלפת הגומיות למוט המייצב. ביצעתי זאת לא מעט פעמים. מה שכן בעיות שבהם אני ניתקל לעיתים הקשורים בהוצאה של התפוחים זה שהם לא ממש מיתברגים אחוצה בקלות ואז מה שאני עושה פשוט מנתק את מוט ההגה עם התפוח מהמסרק ועובד עליו בחוץ עם חימום של התפוח. אבל זה קורה אם התפוחים לא הוחלפו הרבה מאוד זמן.

פורסם
514 אלף ק"מ זה מספיק זמן? :lol:

אחרי שתגמרו להחליף תפוחי הגה לא לשכוח בשום אופן לבצע כיוון גלגלים!!! מסוכן לסוע ברכב ללא כיוון גלגלים , מה גם

שגלגלים לא מכוונים שוחקים את הצמיגים במהירות.

• תוכן חדש...