Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ומחר - יישאני גל. אל יודע אנה..."

מחר מתחיל החופש הגדול לתיכונים. מחר מתחיל גם הסבל הגדול ביותר: החופש הגדול. אנחנו הולכים לסבול מנערים שיכורים בכל לילה מתחת לחלונותינו, ניפוץ בקבוקים וקטטות לאין סוף.

מחר אנחנו הולכים להיכנס לתקופה של חודשיים שתהיה התקופה האלימה ביותר בישראל: האלימות מתחילה מתוך שעמום ומנהרות האלכוהול הזורמים.

נכון, אולי חלקכם יגידו שאני צבוע ושגם אני הייתי תלמיד. אמת, הייתי תלמיד! אבל לא שלוח רסן וחסר חינוך כמו חלק מהנוער שקיים היום.

בטוחני שיש נערים היום שהם נערים לעילא ולעילא, אך האלימים והלא מחונכים מעיבים על כולנו.

על כן, מחר אנו נכנסים לגל - גל אלימות ושעמום של בני הנוער, גל של חוסר שינה בלילות והרבה אורות כחולים. איך נצא? אל יודע...

אז חברים, שימו לב לאחיכם הקטנים שיוצאים מחר לחופש, תוודאו שהם לא יוצאים עם בקבוקי משקה אלכוהוליים ובמידה וכן - תמנעו מהם! זו לא רק הבריאות, זו גם שלמות הגוף - אלכוהול מביא רק צרות.

הורים - למרות שאתם עובדים - שימו לב לילדיכם ותבדקו היכן הם מבלים. לא בא לכם להגיע לתחנת המשטרה לאחר שילדכם נעצר/ה או אולי לבית החולים, שם הוא/היא נמצאים דקורים/אחרי הרעלת אלכוהול או חלילה לחלקת קברם הטריה.

משטרת ישראל עושה מעל ומעבר למיגור התופעות הבזויות הללו, אך ללא חינוך מקדים ופיקוח מהבית - השוטרים יכולים לעשות שמיניות באוויר ולא להצליח. זה תלוי בכולנו!

אז בברכת חופש נעים ופורה,

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

משטרת ישראל באופן מוזר חסרת אונים כלפיהם,ומדובר בחבורות שמסוגלות לרצוח אותך אם תרד להגיד להם להיות בשקט(קרה כבר).

חבל על הנזקים הכלכליים שייגרמו בגללם-השחיתו לי את הרכב הקודם סתם ככה-הורידו את המראות הצד.

נקווה שהשנה הכל יעבוד בשלום :).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הנה זה מתחיל כל ההמזבלה האנושית של נערי ישראל המחורבנים משולחי הרסן והערסים למיניהם עומדת לצאת (סובל מזה אישית עד שאין פטרול רגלי של בילוש בשכונה הם לא נחים הנבלות), כל 10 דקות לשמוע דקירה במקום אחר בארץ כמו רקטה שנורית לעבר ישראל במבצע עופרת יצוקה.

אלרואי מבקש ממך גם אם תראה קטטה אל תתערב כדי שלא תקפח את חייך. עצה לכל חברי הפורום, אם הם הורגים אחד את השני אל תתערבו, זה דרוויניזם חברתי, ראו המקרים שקרו בקיץ שעבר. אם עושים רעש, פשוט הזמינו משטרה, אני יודע שלמשטרה קצת פחות אכפת אבל בסוף שולחים ניידת, ואז מקבלים את כל הבריוני נדמה לי הביתה.

אם יש לכם ילדים מתבגרים, תפסו את הילד קצר ואל תוותרו זה הגיל שבו הסוס רוצה לברוח מהאורווה, חינוך טוב וקשוח יציל את בנכם או בתכם מרעה חולה חברתית זאת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

עמוס, במידה ואראה קטטה בהתהוותה ואני לא במשמרת: ארים 100 ואסתלק לי לדרכי. במידה ואני במשמרת, אזעיק עוד ניידות ואבליט את הניידת כמה שיותר מבלי לצאת ממנה (אסור למתנדבים לתפעל אירוע כזה, זה נחשב הפס"ד).

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

העירייה בנתניה הוציאה חוק שאסור לשתות בגני ילדים וכל מיני מקומות ציבוריים אחרי השעה 09:00. (הכוונה בחוץ, ולא במקומות בילוי). השאלה היא האם באמת יאכפו את זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא סגור אם המשטרה יכולה לאכוף את החוק. החוק מוגדר כחוק עזר עירוני, ולא כחוק מדינה...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

שנה שעברה, דווקא החוק נאכף ביסודיות (בירושלים, בכ"א). לא פעם ולא פעמיים ראיתי שוטרים מחרימים שתיה ושופכים אותה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה מכוח חוק אחר. לא חוק עזר עירוני. להזכירך, לפני שנתיים אאל"ט נחקק חוק המקנה לשוטר סמכות לשפוך כל נוזל בעל מאפיינים אלכוהוליים (ריח, צבע או תווית הבקבוק) בכל מקום ציבורי החל מהשעה 21:00.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

במקרה זה החשוד אינו נער ואין קשר לחופש הגדול - אלא ל(חוסר) תרבות האלכוהול הפושה בארץ.

הבריונות ברחובות ובגנים הציבוריים קיימת משך כל השנה, כולל בשערי בתי הספר ואף בתוכם. לצערנו חלק מהנהלות בתי הספר חוששות לערב את הרשויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא קורה רק בחופש הגדול , זה קורה בכול ימי חמישי/שישי וחגים..

הבעיה שלא מדובר רק על ערסים , אתם תראו ילדים בני 12 יושבים על וודקה וסיגריות גם אצל "בני טובים" (להם הרבה יותר קל לארגן את זה).

אולי הם יושבים בווילה של אחד מהחברה ולא בחצר אבל זה עדין אותו דבר.

ושלא נדבר על בנות 12 ומעלה.. (מי שבכול זאת רוצה לראות לאן המצב הגיע שירד לחצר הקרובה לביתו ב23:00.

התופעות האלה נהפכו ממזמן לנורמה , מי שאוכף את החוקים (לרוב מדובר בסיירת עירונית מלווה בניידת משטרה) סובר מחוסר חמור של כוח אדם - מדובר על 5-8 אנשים שמופקדים על עיר הכי הרבה שהם יכולים לעשות זה לגרש את הנערים מהחצר (הם יחזרו תוך 5 דקות כמובן).

למי שיש ילדים בגיל הזה וחושב שהילד שלו שותה / מעשן (סיכוי גבוה שכן) דברו איתו על זה דוגרי , תראו שהוא לא יוצא משליטה ותנסו אולי גם קצת להסביר ולמנוע (איסור מוחלט בדרכים מסויימות רק יחמירו את המצב).

• תוכן חדש...