Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט 5.25 Morel Maximo ולמרות הורדת הגיין הם עדיין צורמים בנקודת חיתוך HPF במגבר אי אפשר לדעת אם זה 80hz ואין אפשרות לחתוך את התדר הסופי דרך הרדיו דיסק בCustom ובFlat זה צורם ובVocal לא ממש צרם הבעיה שהבאס,טרבל ומיד מוגברים במצב הזה דרך הרדיו דיסק ובמגבר הקומפוננט מקבל רק HPF ולא Fuul Range

בHPF הנקודת חיתוך 60-1.2khz אצלי זה על רבע אני מניח סביבות ה90-100hz

הגיין על קצת יותר מרבע אחרי כיוון מחדש הווליום המקסימלי בhu הוא 62 כיוונתי שהווליום על 47

יש לי Pionner DEH4450BT

פורסם

אין לך אופציה להנחתה של הטווטר בקרוס הפסיבי של המקסימו מדובר בסט הבסיסי ביותר של מורל

אין HPF ברדיודיסק ,רק LPF לסאב ,כך שאתה תצתרך לחתוך את הרמקול מלמטה באזור 80HZ

במגבר עצמו ,אין קשר בין החיתוך הנ"ל לבין הצרימה של הטווטרים.

מה שאתה יכול לעשות במצב שלך זה להוריד גיין TREBLE דרך הרדיודסיק ,אך אני לא יודע כמה זה יעזור.

או להוסיף נגד בערך הרצוי על המעגל של הטווטר.

פורסם

ננסה אבל להוריד טרבל דרך הרדיו דיסק לא יגרום נזק לקומפוננט והסאב זה לא יספק לו תדרי טרבל?

אני מודע לזה בעיה עם הרדיו דיסק הזה שאין אפשרות לחתוך את התדר הסופי ב80hz הרדיו דיסק חוצה את התדר שצריך

פורסם

להוריד טרבל לא יפגע בקומפוננט או בסאב

את הסאב אתה יכול לחתוך דרך הרדיודיסק במידה ויש לך חיבור RCA מיציאת הסאב אל המגבר שמגביר את הסאב.

אם זה RCA מיציאת ה-FRONT עם מפצל אז אתה יכול לחתוך רק דרך המגבר.

פורסם

המתקין התעקש איתי איפה לשים הוא לא מיקם את הטויטרים על קורות A הוא התקין אותם על הצד שליד המראות בגלל שהוא אמר שצריך לעשות חור הוא לא מיקם בקורות A

פורסם

לכל סט יתאים מיקום אחר.. אי אפשר להחליט שבמקום מסויים זה טוב כי וואלה לא צריך לעשות שם חור. צריך לשמוע במיקומים שונים לפני שאתה מקבע אותם. אלא אם כן חשובה לך המקוריות של הרכב ואתה לא רוצה להרוס אז אפשר להבין..

פורסם

הבעיה של הצרימה הסתדרה הHPF במגבר היה על 60HZ שהעלתי את הHPF זה נעלם אבל בגלל המיקום הנוכחי זה עדיין עושה כאב ראש באוזן ששומעים רדיו זה צורם באוזן ובשירים לא ממש

רציתי למקם אותם בקורות A או דשבורד

• תוכן חדש...