Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד השרשורים כאן עלה רעיון, בעקבות כך שישנם הרבה מכורי קארזפורום מבאר שבע והסביבה(וגם כאלה שלומדים בבאר שבע), לארגן איזה ישיבה או 2.

אז הקמתי קבוצה בפייסבוק שנקראית "קארזפורום באר שבע והדרום" במטרה לעשות מדי פעם גיבושים וישיבות, סוג של מפגשונים.

בינתים אנחנו 3 בקבוצה (אני, dorsht ו- matansb), אז פתחתי את השרשור הזה על מנת ליידע את כל הדרומים שמעונינים להצטרף לאחוות המכורים של הפורום.

אז אתם מוזמנים :-P

***הקבוצה לא נועדה להתחרות בפורום או משהו, אלא רק לשם גיבוש והכרות של החברה שאוהבים את הפורום ואוהבים רכבים.

אם המעשה הנ"ל פסול, אני מבקש מהמנהלים למחוק את השרשור.

PEACE AND LOVE

פורסם

וואו, באר שבע? רק מלקרוא את הפוסט הזה התאדה לי חצי מיכל דלק...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

:lol:

זאת גם אחת מהסיבות שהחלטתי לעשות את המעשה, רוב המפגשים הם במרכז והצפון. אני בתור סטודנט לא יכול לממן את הדלק.

ומצד שני מנחת ערד קרוב מאוד אלינו, אז מי שבא ברוך הבא.

פורסם
אני קרית גתי. יום ראשון הקרוב אני בבאר שבע (משלים בגרות בלשון):evil:

תכינו על האש אני מגיע8)

יום ראשון אני שומר. דחו ליום אחר! :?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...