Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מבצע כזה על הפנדה קצת מפר לי את האיזון.

חשבתי להשקיע עד 25000 באלפא בת 11 אבל רכב חדש וטוב (שעושה כל מה שאני רוצה ממנו ווהוא גם חסכוני) ב55K?.

לי יוצא מדי פעם לנסוע בפיאט פנדה, ואחרי המיצובישי אני די סובל בפנדה מצפיפות, מושבים לא נוחים ומנוע שבקושי סוחב.

אחרי האלפא שלך אתה תסבול פי כמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא מבין אתכם. 55 אלף שקלים על רכב מיושן, צפוף להחריד ודי 'פג תוקף' ואתם מתלהבים...

כל שני וחמישי יש מבצע על פיקנטו או i10 ידניות בפחות מ-60 אלף ש"ח; מכוניות מודרניות ונעימות יותר לשהייה ולנסיעה.

אין לי בעיה עם יבוא של מכוניות 'פגות תוקף' כל עוד המחיר לצרכן משקף את זה. הפנדה הישנה צריכה להמכר ב-45 ולא ב-55 אלף, עם כל הכבוד.

יוסי ידידי, מקדיש לך את השיר הבא :wink:

לא פיקנטו ולא I10 מתקרבות לצריכת הדלק של הפנדה. יש להן מנוע 1100 3 צילינדרים שכולו ויברציות.

עם כל הכבוד לעיצוב, יש עוד דברים בחיים האלה.

כשעשיתי את החישוב שלי מה אני מעדיף בתקציב של 40K, יונדאי I10 ידנית עם המנוע החלוש בכלל לא הייתה אופציה מבחינתי.

פורסם
יש לא מעט קריאות כגון :

אורות חיצוניים ממשיכים להידלק גם לאחר כיבוי הרכב - השלכות - מצבר התרוקן.

הדלקת האורות גורמת לוישרים לפעול.

מפתח נתקע בסוויצ'.

ויש עוד...

שוב, לא אומר שזה אוטו ''על הפנים'', אני רק חושב שיש אופציות עדיפות עליו מכל הבחינות בעיניי.

ליאור,אתה החזקת פונטוhgt ובתור אחד שכזה חשבתי שלא יהיו לך סטיגמות שגויות על אלפא.

יוצא לי ויצא לי לדבר עם הרבה בעלי אלפא לפני שקניתי את הראשונה ומשם המשכתי לשנייה,רובם טענו שהרכב מאד אמין ולא בעייתי,גם חבר טוב נדבק בחיידק ורכש159 משומשת ומאז החיוך לא יורד לו מהפנים ואשתו פתאום התחילה לנקות לבד את הרכב,מה שלפני כן לא עשתה בחיים...:-)

דרך אגב רוב הבעיות שציינת בהודעה שלך נובעות מחוסר הבנה בסיסי בתפעול הרכב על ידי הקונים,דק לפני שבועיים עצר לידי בעל גולייטה והתלונן שמידי פעם בסיום נהיגה האורות לא כבים.הסבר קצר של דקה פתר לבן אדם את הבעיה.(תפעול מערכתfoloow me home)

:-)

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

בודאי;

-3 כוכבי בטיחות

-ביצועים בינוניים

-ישיבה לא נוחה

-דלת/חלון צד שמאל שדבוקים לזרוע השמאלית שלך אלא אם אתה מוזלמן או בחורה בולמית

-פלסטיקה באיכות של צעצועים מטייוואן

אין כמו לנסוע בפחנוע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ביצועים בינונים?

יש רכב מיני שהוא חזק?

אני מזמין אותך לנסוע איתי ותיראה שאנחנו לא נעכב אף אחד,ורוב הזמן נוכל לבלות בנתיב השמאלי בלי דוושת גז מעוכה בריצפה.

נוחות זה עניין אישי,לי המושב של הפנדה היה יותר נוח בגלל זה קניתי אותה ולא את הפיקנטו.

הפלסטיקה זולה בכולם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יניב, באמת שאין פה סטיגמות. אני מדבר על ניסיון מר עם 159 חדשה.

אצלנו תמיד היו רכבים תוצרת אירופה למעט מזדה 6 אחת, ככה שכל עניין הסטיגמות הוא בכלל לא רלוונטי אבל באמת שעם האלפא זה היה נוראי. בחצי שנה הרכב בילה יותר במוסכים מאשר על הכביש. לא סתם הוא נמכר די מהר ומתחת למחירון ובהרבה.

אני אוהב את האלפא ואת מה שהיא מציעה אבל הוא אכזבה ובענק בסעיף האמינות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בודאי;

-3 כוכבי בטיחות

-ביצועים בינוניים

-ישיבה לא נוחה

-דלת/חלון צד שמאל שדבוקים לזרוע השמאלית שלך אלא אם אתה מוזלמן או בחורה בולמית

-פלסטיקה באיכות של צעצועים מטייוואן

אין כמו לנסוע בפחנוע.

לא, כי יונדאי I10 זה ביצועים מטורפים שמדביקים אותך לגב המושב.

אני דווקא מוצא את המושבים נוחים מאוד, בולמי הזעזועים בשילוב עם המושב עושים את העבודה - בטח לעומת אלטו, שם אתה מרגיש כל מהמורה.

הפלסטיקה באיכות מעולה ששורדת התעללות. זה בניגוד לפלסטיקה ה"איכותית" שיש במכוניות פולקסווגן. תריץ חיפוש ותבדוק איזה שרשורים יש על פרוייקטים של צביעת פלסטיקה ותראה מי מככבים שם.

שוב - כשעושים השוואה בין מכוניות, לא משווים את הפנדה ליונדאי I30 או לסוזוקי SX4 או לפיג'ו 308. משווים אותה לרכבי מיני אחרים. שם היא לוקחת.

פורסם
לא פיקנטו ולא I10 מתקרבות לצריכת הדלק של הפנדה. יש להן מנוע 1100 3 צילינדרים שכולו ויברציות.

כשעשיתי את החישוב שלי מה אני מעדיף בתקציב של 40K, יונדאי I10 ידנית עם המנוע החלוש בכלל לא הייתה אופציה מבחינתי.

לא מדוייק.

המנועים ביונדאי ובקיה שונים.

ביונדאי מנוע 1.1 4 צילינדר עם 69 כ"ס ו 10.1 קג"מ ב 4500 סל"ד.

בקיה מנוע 1 ליטר 3 צילינדר עם 69 כ"ס ו 9.6 קג"מ ב 3500 סל"ד.

פורסם

המושבים בפנדה באמת לא נוחים. מה שכן, זו בגדול הביקורת היחידה שיש לי כלפיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מבין על מה כל הדיון הזה. בא יבואן רכב ומקיים ימי מכירות עם הנחות ו/או ספיגת מע"מ של אחוז, וכל מה שאתם כותבים זה שהמכוניות דפוקות והמחירים גבוהים?

רבותיי, מדובר בשוק פתוח. לא מוצא חן בעניכם? תקנו רכב מהמתחרים. על פניו מדובר במבצע מעניין ובמיוחד זה של הפנדה. אל תכניסו למשוואה את האלטו, היא מרגישה צעצוע הודי לעומת הפנדה.

אני יודע שהכוונה לפנדה היוצאת ואני בדקתי אותה טוב בקיץ 2011, ולמרות שמדובר ברכב מיושן היא עולה על האלטו כמעט בכל דבר. אני לא מזלזל בבטיחות, אבל ספרו את זה לנוסעים שנהרגו בסוזוקי אלטו כזאת בכביש 66 בתאונה, בין היתר הסרן האחורי קומפלט עף מהרכב. אני אישית לא ראיתי דבר כזה בחיים, אולי הדבק מגע שהדביקו עימו את הסרן לרכב התייבש. :shock:

לאלטו אין בכלל חלונות אחוריים נפתחים כלפי מטה אלא לצדדים, זה נראה סביר/הגיוני? חוץ מזה מדובר במנוע 3 צילנדרים, אני טועה? וכמות הנוסעים המורשת לנסוע ברכב היא 4 לעומת 5 בפנדה, אני טועה? איפה בדיוק ההשוואה?

הפיאט קובו היא מצוינת בתחומה. איפה תמצאו רכב משפחתי עם משטח הטענה כזה? רציתי להעמיס לפאביה 2 שולחנות מתקפלים וכמה כיסאות עבור אירוע שעשיתי בגינה, הייתי צריך לפרק חצי רכב כדי להעמיס וגם עשיתי כמה נגלות. אפילו טלוויזיה 29 אינץ' CRT לא נכנסת לסקודה בכלל... אז כל אחד יקנה את הרכב שמתאים לו. על פניו קובו ב- 79K ש"ח זה מחיר טוב.

אתם יודעים מה? הלוואי שסמל"ת תמכור כמה שיותר רכבים בימי מכירות בחודש יוני. שיהיה על מה להסתכל בכבישים, נמאס לראות את השיעמום הרגיל.

אגב, אם הפנדה החדשה צבע לבן סיומת 11 עם מדבקה אחורית גדולה של אבארט שייכת לחבר פורום - עשית לי את היום. :-P

פורסם
רבותיי, מדובר בשוק פתוח. לא מוצא חן בעניכם? תקנו רכב מהמתחרים. על פניו מדובר במבצע מעניין ובמיוחד זה של הפנדה. אל תכניסו למשוואה את האלטו, היא מרגישה צעצוע הודי לעומת הפנדה.

בעיקרון אתה צודק, רק שתשים לב ששלושה תמחורים מהארבעה הם תמחורים שרצים על מאות שלטי פרסומת בכל רחבי הארץ מזה חודשים רבים כך שבטח ובטח שאין פה שום מבצע מטורף שייחודי ליונ כמו שסמל"ת מנסים לציין.

סתם כותרות בומבסטיות למחיר הרגיל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שיש שם על פס הייצור זה פונטו.

ככל הידוע לי, בברזיל מייצרים עדיין את האונו.

2011-Fiat-Uno-17.jpg

בברזיל הפנדה בצורה הישנה קיבלה את השם UNO.

פורסם
לא מבין אתכם. 55 אלף שקלים על רכב מיושן, צפוף להחריד ודי 'פג תוקף' ואתם מתלהבים...

כל שני וחמישי יש מבצע על פיקנטו או i10 ידניות בפחות מ-60 אלף ש"ח; מכוניות מודרניות ונעימות יותר לשהייה ולנסיעה.

אין לי בעיה עם יבוא של מכוניות 'פגות תוקף' כל עוד המחיר לצרכן משקף את זה. הפנדה הישנה צריכה להמכר ב-45 ולא ב-55 אלף, עם כל הכבוד.

יוסי ידידי, מקדיש לך את השיר הבא :wink:

" נעימות יותר לשהייה ולנסיעה"? :-) נהגת באחת כזאת? אתה טועה, דווקא בקטע של ליהנות מנהיגה, עד כמה שאפשר במכונית מיני שהיא לא ספורטיבית, יותר כיף בפיאט.

פורסם

נכון שאפשר להסתייג מחלק מהמבצעים והתמחורים במבצע של פיאט , אך לדעתי כל הכבוד לסמל"ת על ה"קרייזי סייל" משתי בחינות:

1. בניגוד לרוב/כל שאר היבואנים הם לא מפחדים לפרסם בגדול לגבי 4 דגמים שונים שכולם ידניים. (לא אוטומט , לא רובוטי ולא רציף) נכון שזה בניגוד למבוקש/מקובל אצל הצרכן הממוצע , אבל זה הדבר הנכון למי שיודע ואוהב לנהוג ועל הדרך מעדיף צריכת דלק עדיפה ואמינות מוכחת.

2. בניגוד לרוב/כל שאר היבואנים שמפרסמים ימי מכירות/SALE/מבצע מיוחד - אבל תמיד ללא מחירים ספציפיים למבצע הרי בסמל"ת נותנים מחיר סופי ידוע מראש ומפורסם לתקופת המבצע.

לטעמי, עדיף על העמימות המקובלת בפרסומי השאר כגון : "הטבות מיוחדות/תנאים אטרקטיביים/הנחות מיוחדות", כאשר אין מידע מראש מה ההטבה/הנחה. תמיד אפשר לחשוש שעומק המבצע כעומק המזל/כשרון המו"מ/סוג הסוכנות/יתרת הרכבים.

פורסם
" נעימות יותר לשהייה ולנסיעה"? :-) נהגת באחת כזאת? אתה טועה, דווקא בקטע של ליהנות מנהיגה, עד כמה שאפשר במכונית מיני שהיא לא ספורטיבית, יותר כיף בפיאט.

מצד אחד אתה תוהה אם נהגתי באחת כזאת. מצד שני כבר קבעת שאני טועה.

מה לעשות שנהגתי בשלושתן - והפיאט נחותה משתי הקוריאניות. לא מפתיע, כשחושבים על כך שהיא הושקה לפני 10 שנים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...