Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

הנעילה של הדלת האחורית שלי התחילה לגמגם,פעם נפתח פעם לא.

בסגירה אין בעיה אבל יש רעש של חריקה.

שאר הדלתות נפתחות.

פתחתי לבדיקה,הצלחתי לפתוח רק את הפנל הראשון של הדלת ואת הפח לא הצלחתי להוציא החוצה(נראה לי מחובר לחלון).

הכבלים של הידית של הדלת נראים לי תקינים(החלק של הכבל שהצלחתי לראות).

הבנתי שהמנוע של I30 הוא לא כמו המנוע האוניברסלי והמנגנון שם לא פשוט.

צריך בבקשה המלצה למקום באזה''ת חולון או ראשון לציון שמתמחה בזה.

תודה

פורסם

תקלה ידועה במנגנוני פתיחת הדלת ברכב הזה.

לי זה קרה בדלת הנהג- הכבל שם נקרע ויש צורך להחליף אותו.

אם הרכב באחריות- התיקון מכוסה במלואו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תקלה ידועה במנגנוני פתיחת הדלת ברכב הזה.

לי זה קרה בדלת הנהג- הכבל שם נקרע ויש צורך להחליף אותו.

אם הרכב באחריות- התיקון מכוסה במלואו.

הי

הרכב שנת 2008 כך שנגמרה האחריות

הדלת ברוב המקרים כן נפתחת,רק שבסגירה יש רעש של חריקה.

פורסם

הדלת אצלי כבר לא נפתחה יותר ולא היתה ברירה.

אתה בטוח שלא מדובר רק בחריקה של הברזל למטה שמחזיק את הדלת (ואז רק ספרי חלודה יגרום לפתיחה וסגירה כמו שצריך) ?.

אם מדובר במנגנון חשמלי -במוסך מורשה זה עניין של 1000 ומעלה רק על המנגנון +150-200 ש"ח עבודה.

פורסם
הדלת אצלי כבר לא נפתחה יותר ולא היתה ברירה.

אתה בטוח שלא מדובר רק בחריקה של הברזל למטה שמחזיק את הדלת (ואז רק ספרי חלודה יגרום לפתיחה וסגירה כמו שצריך) ?.

אם מדובר במנגנון חשמלי -במוסך מורשה זה עניין של 1000 ומעלה רק על המנגנון +150-200 ש"ח עבודה.

קשה לי לדעת מה מצב הכבל

לא הצלחתי לפתוח את הפח שמתחת לפנל של הדלת,פחדתי לעשות נזק למנגנון שלהחלון.

פורסם

אתה לא תראה שום דבר מהכבל, כולו מצופה פלסטיק, אתה יכול לראות עם הקצוות שלו שלמים רק בידית הפתיחה הפנימית אחרי שתפתח את הפאנל, את הצד השני של הכבלים אתה לא יכול לראות הם בנויים בתוך המנגנון החשמלי, גם עם תגיע אליו לא תוכל לראות את הקצוות של הכבלים.

ואכן המנגנון של החלון הוא חלק בלתי נפרד מהפח ברזל שאתה רואה אחרי הפנל פלסטיק

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התכוונתי לשאול האם פותח הנושא בטוח שהרעש מהכבל החשמלי /מנגנון חשמלי או שבכלל הציר,שאחראי על פתיחה וסגירת הדלת מלמטה לא חורק.אם זה רק הציר של הדלת- שימון יספיק,אם הבעיה קשורה למנגנון,אין ברירה אלא להחליפו ואת העלות +- כבר כתבתי.

• תוכן חדש...