Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברדיודיסק על פאנל נופל,לוחץ על OPEN והוא לא מגיב....

יש 2 פלוסים,אדום וצהוב,האדום עובד בסדר אין איתו שום בעיה,והצהוב שמחובר לקופסה השחורה עם השאני מחובר גם לפיוז שכל פעם שאני שם פיוז חדש הוא נישרף...והפלוס הצהוב הזה כנראה החראי למנגנון המכני ובגלל זה הוא לא עובד לי.

בדקתי עם יש איזה שהוא קצר בצמה עם הקבל הצהוב ולא היה.(אמרו לי שיכול להיות קצר באחד המעגלים)

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

ניתן לתקן את זה? עם כן מה עלות התיקון?

פורסם

רוקפורד.....וזה לא בעיה של מתח כי הוא עבד אצלי מצויין לפני שפירקתי אותו.

הבעיה נוצרה כתוצע מהפירוק שלי שכנראה לא היה כל כך טוב.....

פורסם

תחבר את האדום והצהוב של הרדיו דיסק ביחד לאדום של הרכב כשהסוויץ' פתוח ותגיד לנו אם עדיין מקצר.

אם עדיין מקצר אז הבעיה ברדיו דיסק אם לא מקצר אז הבעיה ברכב.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כשאני מחבר את האדום והצהוב ביחד הוא בכלל לא נידלקלי,רק כשהאדום מחובר הוא נידלק אבל לא עובד....בעיה בצהוב,

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אני יכול להציע לך דרך פשוטה יחסית לבדוק כדי להיות בטוח שמדובר במעגל של הרכב או של הרדיו דיסק.

תיקח חוט תחבר עליו פיוז 10A,אפילו 7.5A יספיק,ואת החוט הזה תחבר מהמצבר לאדום+הצהוב של הרדיו דיסק.

ואת השחור של הרדיו דיסק תחבר למינוס של המצבר.

תבדוק אם נדלק,ככה הבדיקה הרבה יותר ברורה וודאית.

שוב פעם,אם נדלק הבעיה בצמה של הרכב,אם לא נדלק שלח לתיקון וזהו.

פורסם

חיברתי פיוז כמו שאמרתה והוא נירף,בגלל זה הגעתי למסכנה שהצהוב מקור איך שהוא למינוס....

איך אני יכול לבדוק איפה הקצר?

וכמה אמור לעלות תיקון כזה בערך?

פורסם

כל חנות אלקטרוניקה תעשה את העבודה הזו זה לא ניראה לי כזה ביג דיל,אם ה רק קצר כמו שאתה אומר אני מאמין שהתיקון לא יעלה יותר מ50-100 שקל.

• תוכן חדש...