Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב רכשתי לפני שנה מגאן 2008 מקרסו טרייד אין לשעבר מליסינג מאחר והרכב לא טופל במוסך החברה ובספר הנהג אין שגרת טיפולים אין לי מושג מה בוצע ברכב חוץ מטיימינג וטיפולים שיגרתיים איפה אני יכול למצוא לוח שגרת טיפולים כמו בספרי הרכב הישנים

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב .הלינק שנתת לי הוא לספר נהג יש לי את הספר הזה .בספר זה לא מופיעה שגרת טיפולים לרכב לדוגמא רצועת אביזרים להחליף כל 20000 קילומטר שמן ברקס כל 50000 נוזל קירור כל 100000 בספרי רכב הישנים היתה טבלה ובה מופיע מה אמורים להחליף בכל טיפול לפי קילומטראז או לפי הזמן שעבר מהטיפול הקודם

• תוכן חדש...