Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שרדתי חצי דקה.

המוזיקה הרגה אותי.

על מה בדיוק אתה אומר אמן?!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מעניין למה הם כ"כ אוהבים את הקאמרי? זו אותה קאמרי שיש לנו בארץ? היא נראית גדולה ומגושמת לדריפטים, לא :?:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
על מה שאתה רואה.

התכוונתי בנימה של "למה" ולא על מה.

הקאמרי כנראה לא אותה הקאמרי שאנחנו מכירים :evil:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא דריפטים, זה איבוד שליטה בכוונה בנסיעה בקו ישר.

זה מה שקורה כשאסור לשתות אלכוהול ולצאת עם נשים בפומבי. את הטימטום צריך להוציא על משהו אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עד שלא אראה את זה בעיניים שלי, אני לא מאמין שזה אפשרי. כל פעם שאני רואה סירטון כזה אני :shock::?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

^^

למעשה, נראה שהמתכון הוא די פשוט והצלחתו מותנית בהתעלמות מוחלטת מערך חיי אדם, כפי שכבר צויין פה -

*שמים את הדיסק FATMA's greatest hits vol. 72 בפול ווליום.

*מעמיסים עוד כמה חבר'ה בפיג'מות בכדי למקסם את האיזון והתפלגות המשקל.

*מפתחים מהירות גבוהה.

*שוברים סיבוב ימינה או שמאלה (בהתאם לחשק).

*ככל שהסחף מתגבר, שוברים לכיוון הנגדי יותר חזק עד לנעילת הגה וחוזר חלילה, או עד שהעמוד/אנשים/מעקה יעצרו אותך.

פורסם

ומנתקים את הesp.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ולא לשכוח לא לחגור חגורות בשביל חילוץ מהיר (שלא לומר מעופף) במקרה של תאונה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שילוב של שעמום, טיפשות, הרבה כסף וחוסר ערך לחיי אדם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פשוט כואב לראות את המכוניות האלו נטושות ומכוסות באבק.

בסוף הסרטון רשום שיש בדובאי הרבה מכוניות יוקרה נטושות עם מפתח וכל הניירות בפנים. מישהו יודע להם הם עושים את זה?

אולי אין להם כוח למכור את האוטו אז הם פשוט משאירים אותו באמצע הרחוב שמישהו יקח אותו:lol: לפחות הם לא מרסקים אותו איפשהו:roll:

Audi A3 8V Sportback

פורסם

בעע כמה גופות עפות באוויר בסרטון הראשון,פעם היה לי לב חזק לראות את כל הדברים האלה:shock:

בשרטון הראשון יש קטע שמישהו עף מתוך הרכב, ותוך כדי היד שלו עפה לידו:shock2:

כאלה מטומטמים:?

• תוכן חדש...