Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הצמיגים האחוריים ברכב הם המקוריים מתאריך 0308 (שבוע שלישי של 2008, כלומר חיים כבר 5.5 שנים) מסוג קונטיננטל ספורט. בזמן האחרון אני רואה שהם נסדקו בדופן ובסוליה, מה שמעיד על יובש מתקדם. הצמיגים עברו 55K ק"מ ומבחינת עומק חריצים הם תקינים לחלוטין. הרכב נוסע 60 ק"מ ביום (4 ימים בשבוע) בכבישים בין עירוניים בלבד (בד"כ 80-120 קמ"ש).

אני מאוד מתלבט האם לגשת להחליף עכשיו, או למשוך זמן ולחכות לחורף - ויש לי מס' שיקולים:

בעד:

- הרכב חונה גם כך תמיד מתחת לעצים או מתחת לכיסוי (אין כמעט מגע עם שמש ישירה).

- אם צמיג אחורי מתפוצץ ב- 120 קמ"ש זה יכול להסתיים בתאונה קלטנית.

- שקט נפשי.

נגד:

- הכיסוי לא מכסה מאה אחוז מהגלגל.

- הטמפ' גבוהה גם ככה והצמיג יכול להתייבש בקיץ.

- יש טסט רק בתחילת אוקטובר.

- חבל על הכסף, אפשר למשוך זמן.

- אין הרבה הרבה סדקים.

צירפתי תמונות של הצמיג. להחליף או לחכות עוד כמה חודשים לחורף ואז להחליף?

נ"ב

הצמיגים הקדמיים הוחלפו בתחילת חורף שעבר (תאריך מוטבע 3411) לאחר שהעלתי שרשור ורובכם המלצתם להחליף.

לדעתכם אודה.

n1eklgm4nzjt.jpg

ngyqqt2mmwxw.jpg

mzqczxyyzt25.jpg

פורסם

הכי קל להמליץ לך להחליף (זה לא הכסף שלנו)

במקרה שלך, אני לא חושב שיקרה משהו אם תחכה עם זה כמה חודשים

אבל בשביל השקט הנפשי הייתי מחליף.

פורסם

לי היו צמיגים אחוריים הרבה פחות סדוקים וגם כן מבחינת חריצים תקינים לחלוטין והחלפתי אותם לפני חודשיים בערך, קיץ הם יעברו בכל מקרה ואני מעדיף בכבישים הלוהטים בקיץ שלנו לנסוע על צמיגים חדשים.

מספיק בשבילי לדעת שצמיגים יבשים אוחזים פחות טוב ברטוב ואז כל כיכר עם שלוליות של השקייה או משהו בסגנון הופכת לסכנה.

לדעתי אתה כבר יודע שהצמיגים יבשים ודורשים החלפה אז עדיף להקדים ולהחליף, בתוך קיץ אחד הצמיגים החדשים לא יתייבשו.

• תוכן חדש...