Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ להזמין עדשות מקטבות לצורך משקפי שמש עם תיקון אופטי. יקר, אבל שווה. המחיר בדרך כלל פי שניים מסתם עדשות צבועות. שימוש בעדשות מקטבות פחות מעייף במשך זמן (למשל בנהיגה).

המסגרת של משקפי שמש ממותגים היא לא חסרת ערך - היא יותר איכותית משל משקפיים no name.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יותר איכותיים מאיזה בחינה? בסופו של דבר(ודי מהר) כל המסגרות מתקלפות, כל המסגרות נראות כמו רגליים מפוסקות(במיוחד בראיה) ובסופו של דבר כולם "אופס נשבר לי/התעקם לי כי ישבתי עליהם במכונית בלי לשים לב".

אני רגיל לבזבז בחודש אלפי שקלים על ביגוד והנעלה ובחיים לא הרגשתי יותר פראייר יותר מלבזבז 300 דולר שקל משקפי שמש בארצות הברית.

כל משקפי השמש הממותגים מיוצרים באותו מפעל ע"י לוקסוטיקה, שם הם מדביקים להם לוגו שונה בכל פעם, לוקסוטיקה מייצרים בשם החברה את המשקפיים ומשווקים דרכם. בסופו של דבר זה אותם זוגות.

פורסם

ice_man, אני לא יכול לקבוע חד משמעית, אבל קשה לי להאמין שריי באן מתעסקים עם עדשות מרשם. וקשה לי להאמין שיש חברה בארץ שעובדת איתם ישירות.

amosbmw, במקום שבו אני עובד המחיר לעדשות ראיה מקטבות הוא פי 3 מעדשות לא מקטבות.

מה גם שלא כל אחד מתחבר לזה, ויש אנשים שמוצאים את הקיטוב כמציק.

האמירה האחרונה שלך היא מאוד לא נכונה.

יכולה להיות מסגרת של מעצב על שעשויה מפוליקרבונט צבוע שיתקלף אחרי חודשיים.

ויכולה להיות מסגרת אצטייט של מותג שמעולם לא שמעת עליו, והיא לא תתקלף לעולם, יהיה ניתן ליישר אותה בחום כשתתעקם, ובכלל מדובר בחומר הרבה יותר איכותי.

ronlol, נראה אותך מקלף משקפיי אצטט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
ice_man, אני לא יכול לקבוע חד משמעית, אבל קשה לי להאמין שריי באן מתעסקים עם עדשות מרשם. וקשה לי להאמין שיש חברה בארץ שעובדת איתם ישירות.

amosbmw, במקום שבו אני עובד המחיר לעדשות ראיה מקטבות הוא פי 3 מעדשות לא מקטבות.

מה גם שלא כל אחד מתחבר לזה, ויש אנשים שמוצאים את הקיטוב כמציק.

האמירה האחרונה שלך היא מאוד לא נכונה.

יכולה להיות מסגרת של מעצב על שעשויה מפוליקרבונט צבוע שיתקלף אחרי חודשיים.

ויכולה להיות מסגרת אצטייט של מותג שמעולם לא שמעת עליו, והיא לא תתקלף לעולם, יהיה ניתן ליישר אותה בחום כשתתעקם, ובכלל מדובר בחומר הרבה יותר איכותי.

ronlol, נראה אותך מקלף משקפיי אצטט.

לקלף אולי לא, אבל בסופו של דבר הכל נשרט, עדשות או מסגרת.

היום ניקיתי את המשקפיים ב280 שקל שלי פעם ראשונה, גיליתי מלא שריטות על העדשות למרות שהם לא נפלו או הונחו על השולחן פעם אחת, חייכתי, לא הזיז לי בכלל. אני לא יכול לומר את זה על כל זוג שהיה לי בשנים האחרונות, שהרגשתי כל שקל שנשפך לפח. פאק, יש לי שפשוף כל כך גדול על משקף אחר שהיה בשימוש אולי פעמיים שלושה. 5 תשלומים is not good.

• תוכן חדש...