Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הכוונה "רכב קטן ב70 אלף ש"ח"?

ומה הכוונה ב"רכב יפני ב50 אלף ש"ח"?

יותר קל יהיה להגיד על מה ללכת, על פי דרישות וצרכים מהאוטו.

למשל, אם יש חשיבות גבוהה לצריכת דלק ולרכב מודרני יותר (באחריות וכו') אז עדיף ללכת על רכב קטן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתי הולך על אלטו ידנית שנתון גבוה (2012,2013 משומשת)

או אלטו אוטומטית 2010. זה אחלה בחירה עבור רכב ראשון, אם אין לך ילדים\תינוקות וכו'

פורסם
שידוך? אתה נראה כמו סבא שלי!

אני יכול לנחם אותך שאני נראה הרבה יותר גרוע במציאות. חוץ מזה אני סעודי ככה שפער הגילאים בינינו לא מפריע לי.

לגופו של עניין, כמו ששאל דור למעלה - מה הדרישות? כמה כסף השארת בצד לביטוחים (יקרים בגילך), מהי הנסועה שלך? מה בא לך - פוזה (לגיטימי לגמרי), פשטות הפעלה, חסכון בשגרה וכדומה.

תתפרעי חופשי וננסה לכוון אותך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מאיפה הגעת ל"יקרים בגילך"?

לא כולם מוציאים רישיון בגיל 17-18. יש כאלו שהם נהגים חדשים אחריי צבא, או אפילו מאוחר יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם לא אכפת לך לנהוג על רכב ידני, תוכלי לקנות לך סיאט איביזה שנתונים 2011-2012 או אוטומט שנת 2009-2010שתספק את רצונותייך,היא גם יפה ומיוחדת וגם אמינה. הביטוח שלה גבוהה יחסית לרכבים אחרים אך זה מזערי לעומת ההרגשה בנסיעה בטוחה ונוחה

יש את היאריס והמזדה 2 .

במידה ותרצי הכוונה נוספת תתני יותר פרטים על מנת שנבין לאן הרוח נושבת

בהצלחה

פורסם

דור, שים לב למה שכתוב בשרשור.

כמו כן, גם אם פותה"ש היא קשישה בת 23 ללא עבר ביטוחי הפרמייה שלה תהיה יקרה למקיף.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דור, שים לב למה שכתוב בשרשור.

כמו כן, גם אם פותה"ש היא קשישה בת 23 ללא עבר ביטוחי הפרמייה שלה תהיה יקרה למקיף.

קשישה. תגזים.

נניח שהיא בת 24, יש סיכוי טוב שהיא תשלם קצת יותר ממני (20 + 3 שנות וותק)

פורסם
תשקלי את הסוניק, היא תתאים לך לצרכים.

ניתן להשיג גם סוניק 0 ק"מ 1.4 ב75 אלף ש"ח .

ירידת ערך מרשימה.

25% לרכב בן שנה, יפה. מאוד. :?

עם כל העליהום שיש על רנו, הקליאו שלי ירדה במחירון 10% בשנה (ובמשוקלל אפילו פחות מזה).

פורסם

חחחחחלח.( כואבת לי הבטן מצחוק)

אין על אוטו מהחברה . עוד לא עלה לכביש כבר התרסק המחיר.

ולגופו של עניין. רכב ראשון ב50,000 לא הייתי קונה. עם כל הכבוד את נהגת חדשה הייתי מתחיל באיזה פונטו ב15,00 או שרייד ב10,000, משתפשף כמה חודשים ואז קופץ לרכב חדיש יותר. המכות הראשונות הן הכי כואבות.

אבל זה לא מחייב.

נ. ב

חכי כמה חודשים יציעו לך את הסוניק ב50,000

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

ירידת ערך מרשימה.

25% לרכב בן שנה, יפה. מאוד. :?

חחחחחלח.( כואבת לי הבטן מצחוק)

אין על אוטו מהחברה . עוד לא עלה לכביש כבר התרסק המחיר.

:lol:

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...