Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירדתי מהעניין של פג'ו והתחלתי לחפש מאזדות 323..

אני מוכן להשקיע בגג 17 אלף, יש ביד 2 כמה מציאות במחיר הזה אבל קילומטרז קצת גבוה, 200 וגם יותר

אם אני קונה לאנטיס עם קילומטרז כזה יש לי ממה לחשוש???

יש גם עם הרבה פחות אבל חוטפים אותם ממש מהר, עוד לא עלתה המודעה אני מתקשר כבר אומרים לי נמכר :(

• אחראי פורום
פורסם

מכרתי אחת לאחרונה. סה״כ עם שוק המשומשות הבעייתי היו הרבה מתעניינים, אבל בכ״ז האוטו נמכר רק

אחרי 3 שבועות. הרבה מתעניינים גם אומר הרבה סוחרים (אמיתיים ובנשמה).

אצלנו היו כמעט 200 אלף ק״מ והאוטו עבד מצויין, בלי נזילות, הגיר תפקד מצויין, המזגן היה מעולה

והכל בסה״כ תוצאה של תחזוקה סטנדרטית, לא משהו פסיכי מדי. האוטו הזה אמין בצורה יוצאת דופן.

כמובן שעוד 50-70 אלף ק״מ אולי הגיר היה כבר דורש טיפול, אבל המנוע יכול להחזיק לא מעט גם בטיפול רגיל.

קח בחשבון שהרכבים האלה בני 10-13 שנה, 200 אלף זה לא מספר יוצא דופן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבעיה עם המאזדות האלו שרובן הגדול במנועי ה-1600 היה בציי הרכב (ליסינג והשכרה,ליסינג לא היה רשום ברישיון הרכב,בדוק במשרד הרישוי) ולכן עבר ק"מ גבוה עד מטורף (שמעתי על מאזדות שהגיעו מליסינג לקיבוצים והגיעו ל-400,000 3ק"מ בשקט).

הגיר באיזור ה180-200 כבר מתחיל לעשות בעיות אם כי השיפוץ שלו לא יקר יחסית לתיבות אחרות.

חשוב גם לבדוק,שהרדיאטור תקין (מחלה ידועה שהרדיאטור מתפוצץ בנסיעה ואם לא שמים לב בזמן ועוצרים מיד גם הורסים ראש מנוע בקלות).

הייתי מחפש דווקא כאלו עם מנוע 1800 (שהיו פחות מהם בציי הרכב באופן משמעותי) ונמנע מה-1600 שהיו בדגם LX.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ירדתי מהעניין של פג'ו והתחלתי לחפש מאזדות 323..

אני מוכן להשקיע בגג 17 אלף, יש ביד 2 כמה מציאות במחיר הזה אבל קילומטרז קצת גבוה, 200 וגם יותר

אם אני קונה לאנטיס עם קילומטרז כזה יש לי ממה לחשוש???

יש גם עם הרבה פחות אבל חוטפים אותם ממש מהר, עוד לא עלתה המודעה אני מתקשר כבר אומרים לי נמכר :(

מכרתי לנטיס 1.6 אוטומטית עם 250 אלף ק"מ - נחטפה למרות הקילומטראז'...תמיד תעדיף גרסת GLX פרטית ומעט יותר מאובזרת.

מכונית נוחה, מאד אמינה ונעימה לשימוש ולמחייה. ויש גם חלקי חילוף בשפע, מפירוקיות למשל.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...