Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי-תקציב של 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו רוצים לקנות רכב חדש מהיבואן בתקציב של 120K,שתחליף את הסוזוקי בלנו שנת 2000 שקנינו מהחברה בזמנו.

האמינות מאוד חשובה,מחפשים משהו שלא יכנס למוסך חוץ מטיפולים שוטפים. אבל יותר חשוב שימשיך להיות אמין לאורך השנים גם לאחר תום האחריות מכיוון שהוא עתיד להיות בבעלותנו להרבה שנים בדומה לבלנו.

האופציות המעניינות שראיתי וחשבתי עליהם זה:

סיאט לאון 1.8 שבמבצע.

שקצת מפחיד אותי העניין של הגיר הרובוטי והטורבו שלא ידוע עד כמה המכלולים שלו יראו אמינות לאורך שנים.

אבל מצד שני מדובר ברכב מתקדם שנראה טוב ואני בטוח שנוסע טוב לעומת המתחרות וגם עם אבזור רב.

יונדאי I35.

איזה אופציות עוד כדאי לבדוק?

תודה מראש!

פורסם

אם אתה מחפש ראש שקט אז לך בכיוון ה-I35, למרות שהחבילה של הלאון הרבה יותר מפתה.

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב 13 שנה (כמו עם הבאלנו) אז עוברה שהיונדאי נמכרת בכמויות לליסינג לא תפריע לך.

מצד שני המחירון שמירת ערך של הסיאטים גם לא כזה מציאה, וזה גם מבלי למכור לחברות ליסינג.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוא נשים רגע את ירידת הערך בצד אפילו שהיא כן חשובה.

החבילה של הלאון פשוט מפתה מדי,וקשה לי למצוא העדפה של היונדאי עליה.

מה ידוע לגבי האמינות של הגיר DSG והמנועי TSI לאורך שנים?

פורסם

אתה מוזמן לעשות חיפוש פה בפורום ולקרוא בנידון.

פורסם

ממליץ בחום על רנו פלואנס ט"ד.

מרווחת, חסכונית, נוחה.

אם בכל זאת לאון, קח בחשבון שבקרוב יתחילו לשווק את הלאון החדשה, אז אולי יש טעם להמתין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה הצורך ברכב משפחתי? כמה נפשות ייסעו ברכב?

ומה זה רכב מהנה מבחינתך? כוח? שלדה טובה? הגה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צורך במשפחתי?אין צורך האמת אבל לא בא בחשבון קטגורית הסופר מיני,וגם מיני לא כל כך.

מהנה מבחינתי,כח ונוחות.

חשוב לציין שהאבזור חשוב מאוד.

פורסם

אם האבזור חשוב מאוד אז הסיאט מנצחת.

ממליץ לך לבדוק גם אופל אסטרה.

פורסם

פורד פוקוס 2012 מנוע 2.0 ,

רכב מדהים חזק בטיחותי, חווית נהיגה מדהימה יצא לי לנהוג קצת עליה בעבודה, תהנה מכל רגע! :)

• תוכן חדש...