Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1:15 בעיר או בחוץ אתה מחפש? זה קריטי, גם קריטי עם אתה גר בירושלים\ת"א או בפריפריה.

רכב שיצרוך 1:15 בפרפריה במהירות 80-90 זה לא קשה להשיג, רכב שיעשה צריכה כזאת בפקקים בעליות של ירושלים זה כן.

בפונטו (אם מדברים על ספייס) המזגן בהחלט מקפיא, בתקציב שלך אני מאמין שאתה כבר יכול ללכת על המודלים האחרונים של הספייס ואפילו לגרד גרנדה שמורה.

פורסם

גר בחיפה.

חיפשתי בלוח...לא נראה שיש הרבה אקזמפלרים שמורים. חשוב לי שלרכב תהיה היסטוריית טיפולים לפחות 3 שנים אחורה, וכל מה שראיתי היו עם ידיים יחסית גבוהות( כלומר זמן אחזקה מועט וסבירות נמוכה לניירת מסודרת).

עוד דגמים שעולים לכם לראש?

פורסם

אני מגיע ל1:15 בחיפה בעליות והפקקים המועטים שיוצא לי לעמוד בהם עם הספייס הידנית שלי, עם זה אם מזגן אז קצת פחות וגם אם זה מזגן בעלייה אז זה משפיע עם הוא בדרגה גבוהה.

אם אתה לא נוסע בעליות, אז בנסיעה נכונה וחכמה בעיר תחתית או בצירים לא הררים בחיפה אפשר לסחוט 1-17, מחוץ לעיר אפשר לסחוט 1-21, שבנסיעה נורמלית זה 1-18\19

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, אבל בכל זאת, ספייס שמורה מהמודלים האחרונים שלה (06) תיכנס עם הרבה עודף ותתאים לדרישות היטב, דגם ה80 כ"ס נדיר ובטח בשילוב של ידני, נסה לחפש גם פיאט פנדה.

הסיבה לידיים גבוהות ברכבים ידניים עם מנוע צנוע זה שהם נמאסים מהר מאוד לבעלים אחרי תקופה קצרה בשל חוסר כוח זמין,לדעתי.

אני לא חושב שיש רכב שיעמוד בדרישה שלך יותר טוב, וגם אם משכילים להבין שצריכת דלק זה רק פרט חלקי מאחזקת הרכב, ומבינים שיש גם מוסך, חלפים ובלאי טבעי, אז הפיאטים ובייחוד ספייס, זה רכב זול מידי לתחזוקה.

פורסם

תחשוב על זה שאם אתה יורד ל20K בתקציב וקונה רכב שאוכל 1/12 ככה שזה רכב יחסית ממוצע, אתה יכול ליסוע כמה שנים ב10K שנותרו בכיס!

פורסם

פיז'ו 107 או סוזוקי אלטו ידניות.

אם אתה רוה גם ביצועים קצת יותר נמרצים אז אפשר אולי למצוא איזה I10 ידנית אבל היא כנראה תהיה קצת פחות חסכונית (וגם תהיה פליטת ליסינג).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
פיז'ו 107 או סוזוקי אלטו ידניות.

אם אתה רוה גם ביצועים קצת יותר נמרצים אז אפשר אולי למצוא איזה I10 ידנית אבל היא כנראה תהיה קצת פחות חסכונית (וגם תהיה פליטת ליסינג).

את המזגן באלטו אני לא מכיר,אבל את המיזוג בטריאו ״פיז׳ו,טויוטה את סיטרואן״ אני מכיר אחרי שנה עם סיטרואן סי 1.

בגלל המנוע הקטן,מדחס המזגן יוצא מפעולה בהילוך סרק.

שקריר בחוץ,אין שום בעיה עם זה.אבל באוגוסט,לנסועה בפקק נהיה ממש סיוט.

בנוסף,אם הנסיעה בחיפה היא בעליות ולא בקטע המישורי שלה,המנוע יצטרך לעבוד בסלד גבוה יחסית וזה לא יתרום לחסכון ולנוחות הנסיעה.

במצב שלך,כן הייתי מחפש פונטו או גרנדה פונטו ידנית או פאנדה.

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

טוב לדעת, תודה diveman. גם לפסול אופציות זה חשוב.

אני אנחש שגם באלטו בשיא אוגוסט המזגן לא משהו...

האם אין בנמצא אופציות נוספות בגלל דרישות לא הגיוניות או שמא התקציב לא סביר לדרישות?

פורסם

זה לא שהתקציב לא טוב לדרישות, אתה רוצה רכב שעושה 1:15 עם מזגן בעיר הררית עמוסת פקקים, הדרישות הם לא הגיוניות, האופציות שיש זה או דיזל, שהסיכוי למצוא אחת לא שחוטה הוא נמוך ועוד הרבה סיבות למה לא לקחת, או שפונטו שיכולה לעשות מה מה שאתה מבקש ושלא תצפה להאצות מטורפות, אבל להוצאות אחזקה מגוכחות.

פנדה אולי תתאים ואולי גרנדה אבל אני בספק אם בתקציב הם לא פליטות של השכרה או ליסינג.

פורסם

בתקציב הזה דיזל זה התאבדות.

פורסם

מצאתי פונטו ספייס ידנית שנת 2006, יד 1, כ 100K ק"מ, לטענת הבעלים יש היסטוריית טיפולים במוסך מורשה.

המחיר הראשוני שלו הוא 20K, אבל הוא גמיש...

דברים מיוחדים ששווה לבדוק ברכב?

פורסם

מנגנון הגה, תקינות מערכות חשמל, נוזל קירור אך ורק מקורי, לא משנה אם זה יד ראשונה ל3 אלף ק"מ, אם הנוזל קירור לא מקורי זה מתכון לצרות יקרות, וכל השאר רגיל, אין לפונטו מחלות רציניות.

פורסם

נשמעת כמו עסקה טובה במידה והרכב יצא טוב בבדיקה.

מחיר הרכישה הנמוך משאיר לך הרבה כסף בצד לכל צרה/יישור קו שידרש.

• תוכן חדש...