Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c-class

alon04
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על מרצדס c-class מודל 2001-2004 (לא מונית) מנוע 1.8-2.0

עלויות אחזקה שוטפות,אמינות,הנאה מנהיגה.

התקציב הוא עד 45k.

אם יש המלצות אחרות לרכב בסגנון אשמח לשמוע.

אם מישהו יודע על מגרש בצפון שמתעסק ברכבים כאלה אז אני ישמח לקבל מידע, כי ביד 2 כל האקזמפלרים שם הם מעל 200000 ק"מ ומעל יד 4.

תודה רבה מראש לכולם.

פורסם

בעיר התחתית בחיפה יש 3 מגרשים כאלו לפחות:

א.אבנר סחר ותיווך במוניות- נמצא ברחוב אלנבי כמעט מול ביטוח לאומי.

ב.מגרש נוסף כאשר נוסעים מקרית ההמשלה לכיוון קרית אליעזר- יש בצד ימין מגרש.

ג.יש מגרש בצד ימין אחרי רכב מילו ברחוב העצמאות.

לגבי האם כדאי להתעסק איתם בכלל- זו שאלה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קח בחשבון תחזוקה יקרה,מעבר לכך,לא בדיוק זה האמינות שנים מאוד בעייתיום במרצדס,לגבי חלופות השאלה היא מה אתה מחפש,

ב45K אולי סידרה 3 תהיה קצת יותר אמינה,לדעתי בתקציב הנ"ל תכנס לך 320 (שש צילנדר 170 סוסים) גם יותר מתחת למנוע וגם אמינות גבוהה יותר.(אגב גם כאן לא מדובר בהונדה סיוויק). לאודי A4 יש את הבעיות שלה גם כן,(גיר רציף ידוע לשמצה)

אם תרצה שקט נפשי,חווית הנהיגה זה לא בראש סדר העידפויות,ועלויות אחזקה נמוכות יותר נסה הונדה אקורד מאובזרת.(2003-2005)

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מחפש משהו שיהיה בו קצת פילפל,אני בטוח שההונדה רכב מעולה וגם נראה טוב אבל האם יש בו את הפלפל שיש בבמוו או במרצדס?

האם יש חיה כזאת גם אמינות וגם הנאה מנהיגה בתקציב שציינתי?

פורסם

פילפל או פוזה?

כי אם מבחינת ביצועים ואבזור הן דומות.

הבדל יהיה באיכות חומרים ובעלות אחזקה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

למבינים ולאלו שמחפשים רכב אמין וחווית נהיגה - למכירה מרצדס 2012 (ספורט) C-180 נפח 1600 סמ"ק , 156 כ"ס.

צבע שחור מיטאלי אוריגנל, ללא תאונות, פרטית 122,000 ק"מ (בלבד), יד 3, ריפודי עור, גלגלי מגנזיום, סאן-רוף.

שליטה מלאה מההגה על כל מערכות הרכב כולל מולטימדיה, יפייפיה ושמורה, נהג יחיד (משרתת רק אותי),

חונה בחניה מקורה, ומטופלת במוסך היצרן/מורשה. לרצינים בלבד: 0546-804-805 (מוטי). 

• תוכן חדש...