Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קניתי את המצלמה מדגם Papago P2pro יש לה איכות צילום מדהימה, גלאי מצלמות מהירות, סטייה מנתיב, בקרת התנגשות.

והיא בעברית מלאה!

http://www.papago.co.il/carcam/8-p2pro-dvr.html

המצלמה מקליטה 8 שעות רצוף ומוחקת

צילומים ישנים כשנגמר המקום... יש לה גם אפשרות של כפתור גיבוי ששומראת ההקלטה הנוכחית ללא מחיקה. או במקרה תאונה היא שומרת את ההקלטה בלי מחיקה.

נשמע כמו פרסומת חבל על הזמן :-) אבל מה שנכון, נכון. גם אני רכשתי אותה ואני מבסוט , באמת מצלמה איכותית(אפשר לעצור את הסרטון במהירות 60 קמש ועדיין לראות את לוחיות הרישוי של כל הרכבים שעומדים בצד צמודים אחד לשני למרות שהצילום ב30fps), מתריאה על רוב(99%) מצלמות המהירות שוויז מתריע ושכחת גם לציין שהיא יודעת לקרוא תמרורי מהירות(בתנאים אופטימיליים כמובן) ולהזכיר לך להדליק אורות כשמחשיך ומזכירה לך לנסוע כשהרמזור ירוק.. אני אישית לא מתלהב מבקרת הסטייה מהנתיב, היא חופרת ועובדת על חצי כוח...

כמו כן, תוכנת הסנכרון שלה למחשב, מראה לך את כל נתוני הנסיעה כמו חיישן הג׳יירו ומפת לייב שמראה לך בדיוק איפה היית בכל קטע נסיעה...

בקיצור המצלמה חכמה יותר מרוב הנהגים מסביבך בכביש :-) רק שהחיסרון הכי גדול שלה זה המחיר(בחוץ לארץ היא עולה פי 2~3 פחות) אבל אם תזמינו מחול, לא יהיו לכם עדכוני מיקום מצלמות ואז באמת שלא שווה להשקיע סכום כזה על מצלמה לרכב...

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...