Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בזמן אחרון שמתי לב ששפריצר ימני (של נוסע) מגיע רק עד חצי השמשה וכתוצאה מגב הולך על יבש. מים מהשמאלי מגיעים עד הקצה העליון של השמשה. (= גובה הזרם לא סימטרי)

יכול להיות שהרכב תוכנן ככה?

אם לא - מה עושים :confused:

פורסם

יכול להיות שהחור של השפריצר ניסתם מעט מאבנית. ניתן לפתוח ולנקות עם סיכה ולחץ אויר. כמו כן יכול להיות שהוא גם לא מכוון טוב וניתן לכוון כמובן.

פורסם
מאור, איך עושים כוונון?

איפה שיוצא זרם המיים זו מעין עיינית קטנה עם חור במרכזה. תפעיל עליה מעט לחץ מהכיוון שאתה רוצה להזיז והיא אמורה לזוז.

פורסם

יותר נוח להכניס מחט לנחיר של השפריצר ולכוון על ידי הזזה של המחט.

הכיוון שם מאוד עדין, תזוזה של חצי מילימטר משנה לגמרי את כיוון הזרם.

ראה תמונה:

1.jpg

פורסם

ביאריס החרירים של המתזים הם מפלסטיק. צורת ההתזה היא לא סילון בודד אלה בסיגנון ספריי, הכנסת מחט או מקדח עמוק מידי תפגע בנחיר

וההתזה לא תהייה אחידה כפי שהייתה במקור לכן שים לב בזמן הניקוי לא לדחוף את המחט עמק מידי.

אין כיוון גובה לנחירים של היאריס.

אני מנקה את הנחירים בעזרת מברשת שיניים טבולה בחומץ פשוט. אם הבעיה לא נפתרה אני מפרק את הצינור שמוביל מים למתיזים ובעזרת לחץ אוויר מנקה את הנחיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

דיווח מהשטח:

- מחט הכי קטנה שהיתה לי לא נכנסה עמוק (במידה שווה בשני המתזים) - וויתרתי על זה.

- בעזרת מרצע הרמתי את המתז. לאחר קליק קטן מתז ימני התחיל לזוז די בקלות והצלחתי לכוון אותו לגובה זהה למתז שמאלי.

- ליתר ביטחון הרטבתי את שני המתזים בחומץ בתקווה שזה יסיר אבנית אם היתה.

תודה על העזרה!

מרק - אצלי החרירים מברזל אחד לאחד כמו בתמונה של בוקי (אפילו עם הצבע הוא קלע:))

פורסם

מרק, זו יאריס MK I, שום ריסוס, נחיר ברזל פשוט וטוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...