Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לפחות שני חיבורי RCA, ונדרש USB, AUX ועדיפות ל-SD.

לא ממש מחפש BT - יש לי דיבורית ברכב ואני לא יודע מה איכות השמע (בטח של מוזיקה) דרך BT;

הבנתי שהיא לא הכי עדיפה או שמישהו יתקן אותי.

אשמח להמלצות, תודה!

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

8350sd של פיוניר

אין בלוטוס, יש 3 יציאות rca, יש aux usb וsd מאחורי הפנל.

ממליץ עליו מניסיון, ולא רק בגלל שאני מוכר כזה.

פורסם
8350sd של פיוניר

אין בלוטוס, יש 3 יציאות rca, יש aux usb וsd מאחורי הפנל.

ממליץ עליו מניסיון, ולא רק בגלל שאני מוכר כזה.

+1

מכשיר טוב מאוד ממליץ עליו

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

מה לגבי שני הדגמים האלה?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815772

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791829

בעיקרון אני מותח את התקציב שלי כבר יותר משחשבתי...

יש לי מערכת בסיסית: סאב DLS 10" KW10, מגבר רוקפורד 3004, קומפוננט טמפו 6 של מורל.

לא מחפש משהו שעולה יותר מדי על הרמה. מחפש משהו שיתן לי את התוצאה המירבית מהמערכת

אבל במחיר שאני לא ארגיש שהוצאתי מעבר למה שצריך.

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

אין לי ניסיון אם המערכות האלו אז לא אוכל לתת עליהם חוות דעת אבל ה8350 הוא המחליף של מה שפירסמתה פה

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

אם מבין השניים אז לך על 7450, אך קח בחשבון שהוא כמעט זהה ל 8350 מבחינת פונקציות, ושניהם (7450/8350 ) יספקו אותך מעל ומעבר במידה ולא תרצה לעבור להגברה אקטיבית בעתיד.

אישית היה לי את ה 8350 והוא מכשיר מעולה, ממליץ בחום.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...