Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שיוגב אמר ^.

לא רק שלא יקרה כלום זה יהיה אפקטי בטירוף. אבל תנקה טוב!

שטיפה טובה בלי פלסטלינה! בלי V7/תרסיס QD או ווקסים, בלי IPA, ironX.

רק שטיפה טובה, ייבוש טוב (תרסס על המטלית שלך טיפה מים שלא תיהיה יבשה מדי) ויישום של האוטם.

תעבוד בשעות הבוקר המוקדמות או אחרי שהשמש יורדת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה אומר "המרסס של מגווירס הידוע לשימצה"? טוב או רע?

דרך אגב ראיתי שיש להם 2 סוגי מרססים, אחד רגיל ושני לחומרים יוצר קשים, למה לא לקנות ישר רק את המרסס לחומרים הקשים?

תודה.

פורסם

רגע יוגב לא הבנתי, אני עשיתי אתמול שכבה ראשונה ואני יודע שרצוי לעשות 2, תכננתי לעשות היום את השניה אבל זה לא צלח, גם מחר כנראה לא יצא לפועל ואולי גם עד סוף השבוע לא.

מתגובתך הבנתי שאין בעיה לחכות אפילו עד שבת הבאה אבל לוודא ניקיון יסודי, אני יעשה שטיפה רגילה לרכב (ידנית על ידי כמובן) זה מספיק, פלסטלינה אני לא רוצה לעשות כדי שלא יוריד לי את השכבה הראשונה וIPA אותו הדבר, שטיפה תספיק (עם mr. pink) ?

עריכה - הגבתי לפני Kenworth עכשיו הבנתי.

vo364 החברה פה (E-A בעצם) מסתלבטים עלי שקניתי שפריצר ב15 שקל במקום לקנות אחד פשוט יותר ב5 שקלים (תגובה 33 - 34)

אני לא יודע מה ההבדל בשפריצרים, הם אפילו אותו מחיר, אני הלכתי לג'ים שופ הוא אמר לי זה מה שיש שם, היו מאחוריו עוד כמה והייתי יכול לקחת איזה שאני רוצה, לקחת את הראשון. אין אפילו הבדל במחיר.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ניקוי רגיל ללא תוספות.( שמפו עם ווקס וכד') אני יישמתי יד נוספת לאחר יום

על ידי ניגוב עם ONR והרבה מים. אני חש את התוצאה עד היום.( הגנה מירבית וניקוי הרכב ממש בקלות למרות שעברו 4 חודשים)

אגב אם לא הייתי מיישם מחדש מנזרנה בשילוב Black Light - הייתי עובר אם עוד יד בתקופה הזו.

מה הבעיה לרכוש בקבוק שפריץ? גם אני רכשתי אחד- יש בו ONR ממש נוח ליישם איתו.

3yi2oxywziud.jpg

פורסם

אגב אם לא הייתי מיישם מחדש מנזרנה בשילוב Black Light - הייתי עובר אם עוד יד בתקופה הזו.

לא הבנתי את המשפט הזה.

אין שום פסול בבקבוק, הביקורת באה על כך שניתן לקנות בקבוק שפריצר לא ממותג בשליש מחיר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בתקופה הקרובה (זמן זה מה שאין לי כרגע) אני עומד ליישם מחדש (ללא פוליש) גלייז

ומעליו מנזרנה. במידה ולא הייתי מתכנן את זה,הייתי עובר עם פלסטלינה שוב ומנזרנה מחדש על מה שקיים. יש?

פורסם

אני קניתי לא מזמן את הBL ואני רוצה לשים על הרכב שלי ,..

תגיד לי את אופן השימוש בחומר.. אותו דבר גם אוטם ..

קודם שטיפה רצינית .. אחרי זה ......?

פורסם

אגב שפריצרים.

שבוע שעבר נכנסתי לחנות סיטונאות של כלי איפור, ורכשתי 2 שפריצרים (קטנים, מעריך של כ400 מ"ל), כל אחד עלה 3 ש"ח. משתמש באחד מהם לONR. כנסו לחנויות האלה לקנות בזול.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

בקצרה: שטיפה יסודית, פלסטלינה, פוליש, BLACK LIGHT, IPA, ואוטם

יש כאלה שיוותרו על חלק מהשלבים (פוליש, IPA) ויש כאלה שלא.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אלה השלבים שצריך לעשות (אני חושב שזה הכול :-D) כדי שהתוצאה תהיה הכי טובה שאפשר, אתה יכול לוותר על חלקם אבל אז התוצאה תהיה פחות טובה.

אגב גם הרכב שלי משנת 2012 והוא עבר כבר פעמיים פלסטלינה.

gabizon79 רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך, יופי תרד על בעל מום :lol:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אלה השלבים שצריך לעשות (אני חושב שזה הכול :-D) כדי שהתוצאה תהיה הכי טובה שאפשר, אתה יכול לוותר על חלקם אבל אז התוצאה תהיה פחות טובה.

אגב גם הרכב שלי משנת 2012 והוא עבר כבר פעמיים פלסטלינה.

gabizon79 רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך, יופי תרד על בעל מום :lol:

lol ואני כבר התחלתי להרגיש כמו בריון בגלל שאמרתי לך לגבי השפריצר.

תראה אותך נהיית כבר מומחה בעל שם עולמי,כל הכבוד!

• תוכן חדש...