Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיטיילינג למאזדה cx-5 אדומה

שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הגיע תורי !, זה לא ממש טיפול דיטיילינג מלא כמו שעלו פה בזמן האחרון אבל זה יצא טוב והחלטתי לשתף, לא צילמתי הכול עמכם הסליחה.

דבר ראשון הציוד, img01501.jpg

מימין לשמאל שורה תחתונה : המרסס של מגווירס (הידוע לשמצה), חבילה של מטליות מיקרופייבר (קטנות יחסית אבל אני אוהב את הגודל הזה, ניתן להשיג בסופר פארם), פלסטלינה (CG), אוטם צבע (MAZARNA PL), אלכוהול 70%, גלייז (BLACK LIGHT), פוליש V36 (שוכב), שמפו (MR. PINK), אוטם לפלסטיקה וצמיגים (Silk Shine Spray Dressing), אלכוהול 70%, נוזל סיכוך לפלסטלינה, סט מברשות דיטיילינג, מרסס ידני.

מימין לשמאל שורה עליונה: מגבות מיקרופייבר (CG) (גם הצהובות וגם הכחולה), פד למריחת האוטם (CG), כפפת שטיפה (Extra Thick Multi Fiber Wash Mit), פד למריחת אוטם (מגווירס, קיבלתי עם האוטם לא ידעתי שהוא מגיע), אפליקייטור לBLACK LIGHT), פד ידני לפוליש.

המצב לפני היה ממש רע, כבר בערך חודש לא שטפתי את הרכב כי לא היה זמן.

cimg1658b.jpgcimg1661gj.jpg

איזה אדיוט שנתקע לי במראה והשאיר לי חלק מהפלסטיק של המראה שלו, ירד עם פלסטלינה.

cimg1665w.jpg

כמובן שהגשם חייב להרוס את השטיפה איכשהו :evil:

cimg1667b.jpg

cimg1669i.jpg

cimg1668n.jpg

למזלי יש לי חניה מקורה אז לא נגרם יותר מידי נזק רק הגריל קצת התלכלך (לא ממש קצת, הייתי צריך לשטוף את האיזור שוב) ואחרי זה הכנסתי את הרכב עמוק יותר לחניה.

פוליש, די פחדתי להשתמש בפוליש, יותר עשיתי טיפול נקודתי, ואין ממש משהו לראות.

cimg1670c.jpg

לאחר מכן יישום של BLACK LIGHT.

cimg1679d.jpg

cimg1680d.jpg

הורדה של הBLACK LIGHT, לא היה ממש פשוט.

cimg1683y.jpgcimg1685g.jpg

דרך אגב, זה ממש מלכלך את הפלסטיקים, הורדתי את הרוב עם אלכוהול מדולל.

לאחר מכן אוטם צבע.

cimg1678.jpg

בהתחלה לא ממש ידעתי כמה לשים ושמתי יותר מידי אבל בהמשך למדתי כמה לשים, אין הרבה תמונות כי אין ממש מה לראות.

אחרי המתנה של כשעה וחצי הורדתי את האוטם.

cimg1700j.jpg

ולבסוף יישום של Silk Shine Spray Dressing על הפלסטיקה החיצונית, על הצמיגים ובתוך בתי הגלגל.

cimg1704m.jpg

בסך הכול לא צילמתי הרבה, אני רוצה להודות לשכנים שלי שבאופן מפתיע אף אחד מהם לא היה בבית היום (אם הם היו בבית לא היה לי מקום לעבוד והייתי צריך להוציא את הרכב לגשם).

לאחי שהביא לי דברים מהבית למרות שיש לו נקע באצבע :-D .

לvix שעזרו ויעצו בנושא הפוליש.

למשה מאוטוסטור ששיגעתי אותו לגבי האוטם ובכל זאת נשאר שלו והסביר לי עד שהבנתי הכול.

והכי חשוב, לחברי הפורום שלימדו אותי כל מה שאני יודע.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

למה אתה מחנה צמוד כל כך לרכב המקביל? זה מזמין צרות !

תתחדש!:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Reka תודה

shayy אתה צודק לגמרי אבל הרכב שאתה רואה בתמונה לא ממש מדאיג אותי כי רק הנהג נכנס ומהצד השני (חונה הפוך ממני), הרכב מהצד השני יותר מדאיג - שני ילדים קטנים (גן ויסודי) שלא עושים חשבון לרכב שלי למזלי היחסים בנינו די טובים כך שההורים שלהם מזהירים אותם מלפתוח בכוח.

ryenls תודה, בהחלט חומרים טובים. צודק בקשר לשכבה השניה מחר, יהיו תמונות מהתהליך כי אני רואה שפה אין הרבה אבל בסך הכול לא רואים איזה משהו ממש שונה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

darkmanxxx אין לי יותר מידי למה להשוות אבל הוא די חזק ויציב, גם שלחצי עליו הוא לא התכווץ (האפליקייטור למשל ממש התקוצ'ץ), מבחינת ביצועים וחיתוך אני ממש לא יכול להעיד.

shandor המרסס הידני מהטמבוריה הקרובה, 2 ליטר עלה 40 שקל. הוא לא יוצר SNOW FOAM אלא מים עם קצת קצף, אני משתמש בו כדי להוסיף עוד מים ושמפו לשטיפה, יש לי ככפה אני משתמש בה בשיטת שני הדליים ולפני שאני מתחיל לעבוד על הרכב אני מרסס קצת שמפו, שני ליטר מספיק ואפילו נשאר די הרבה אם רק שוטפים את האוטו.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי יותר מידי למה להשוות אבל הוא די חזק ויציב, גם שלחצי עליו הוא לא התכווץ (האפליקייטור למשל ממש התקוצ'ץ), מבחינת ביצועים וחיתוך אני ממש לא יכול להעיד.

המרסס הידני מהטמבוריה הקרובה, 2 ליטר עלה 40 שקל. הוא לא יוצר SNOW FOAM אלא מים עם קצת קצף, אני משתמש בו כדי להוסיף עוד מים ושמפו לשטיפה, יש לי ככפה אני משתמש בה בשיטת שני הדליים ולפני שאני מתחיל לעבוד על הרכב אני מרסס קצת שמפו, שני ליטר מספיק ואפילו נשאר די הרבה אם רק שוטפים את האוטו.

אה הבנתי, יש לי כזה אבל זה ניראה יותר איכותי.

אני קניתי מרסס שמתחבר לצינור גינה עושה תעבודה עם אחלה קצף הבעיה זה שזה המון המון מים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

shandor אתה מדבר על משהו אחר ממש שיש לי.

עריכה - לך יש אקדח קצף לצינור השקיה שלך מערבב את המים והשמפו ממש לפני היציאה, ואני מערבב את המים והשמפו בבית ויוצר את הלחץ בעצמי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

shandor אתה מדבר על משהו אחר ממש שיש לי.

עריכה - לך יש אקדח קצף לצינור השקיה שלך מערבב את המים והשמפו ממש לפני היציאה, ואני מערבב את המים והשמפו בבית ויוצר את הלחץ בעצמי.

זה היה החלק השני של ההודעה שלי בראשון כתבתי שיש לי מרסס דומה לשלך שקניתי מאייס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה rupni, למה עשית פוליש הרי הרכב שלך ממש חדש.

אני מתכוון לרכוש את הפד הכתום בקרוב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

shandor אז לא הבנתי אותך.

darkmanxxx הרכב חדש אבל יש (היו) עליו כמה שריטות מכוערות, ודי הרבה סרווילס על המכסה מנוע בעיקר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטח גם הכנת הרכב לפני שקיבלת אותו לא הייתה משהו, וזה גם קורה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...