Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2010 gli

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי בטריד מוביל טויוטה קורולה gli, יד ראשונה פרטית 36,000 ק״מ בלבד מאישה בת 70.

הנתונים:

עליה לכביש 01/2010 (שאריות 2009 כנראה)

36,000 ק״מ!

הדגם הבכיר יותר gli אוטומטית.

טיפולים נעשו בזמן ולפני הזמן במוסך רייכמן, כנ״ל תיקוני צבע ומשום מה כתוב גם איזה עבודת חשמל.

בבדיקה שלקחתי למבדק מממ יצא הכל תקין ונקי, מלבד החלפת טמבון וכנף ימין במקוריות, תיקוני פחחות וצבע ומילוי בספים ימין ושמאל וכדומה במשמעות נמוכה.

צמיגים פגומים, אחד שחוק לגמרי קרוע. הבודק אמר כל ה4, הסוכן הציע להחליף 2 במשומשות.

מצבר חלש, ללא תאריך, קטבים משוחררים.

אין אחריות יצרן, עברו 3 שנים, אבל אחריות טריד מוביל לשנה

דורשים מחירון לוי יצחק. סביבות 92k

מה דעתכם?

מה ניתן לשנות/להוסיף?

image.jpg

פורסם

בסביבות המחיר הזה יש מבצעים של "0 ק"מ" מחברת טרייד אין

אני הייתי בודק כמה יעלה אותו דגם בשוק הפרטי.

אם בכל זאת תלך על זה תתעקש על החלפת מצבר ו4 צמיגים חדשים על חשבונם.

או הנחה מכובדת במחיר של הנ"ל

עריכה :

עכשיו ראיתי את המחיר ביד2 ושם הוא 82K שנת 2010,

תנסה להוריד עוד את המחיר בנוסף לדברים שהזכרתי קודם

404

פורסם

נגיע ל90 במיקוח.

השאלה האם זאת עסקה הגיונית לרכב עם ק״מ כזה נמוך ומטופל היטב? או שעדיין בשוק המשומשות ניתן להגיע למחירים טובים יותר?

פעם ראשונה שלי ממגרש, ואני די רועד.

עכשיו שמישהו יסביר לי את הדף המצורף מהבדיקה, רשום שם ליקויים באחוזים אבל בסך הכולל זה תקין. מה המשמעות?

image.jpg

• תוכן חדש...