Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שכל מי שמשלם בטן עם כרטיס אשראי מקבוצת ישראכרט זכאי ל-5% הנחה מהחשבון הכולל, כלומר: המחיר לליטר יורד ל-6.55 ש"ח.

ההנחה ניתנת במעמד החיוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שמע, אני כותב מהניסיון שלי ושל עוד כמה חברים, על סמך עשרות אלפי ק"מ בכל רכב.

לגבי האוקטביה שהלך לה מנוע - זה מה שאמרו לו בצ'מפיון? :)

חבר, אני לא בא לשכנע אותך לתדלק או לא, אני מזהיר מהניסיון שלי

במוסך לא אמרו זאת, אלא אני לאחר שתחקרתי את החבר וסיפר לי על הממצאים (והאמן שלא חסר לי ניסיון בתחום כי זו ההשכלה והפרנסה שלי)

הוחלף לו מנוע במחווה רצון טוב כי הוא חרג במספר חודשים לאחר גמר האחריות.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

ועל סמך מה קבעת שזה בגלל הדלק?

באמת מעניין לשמוע כי אני מתדלק שם 4 רכבים שלי ללא כל בעיה, יש עוד מספר חברים שמתדלקים שם קבוע וכנראה שגם מספר חברי קארספורום, וזאת הפעם הראשונה שאני שומע את זה.

יש לציין שכל מי שמשלם בטן עם כרטיס אשראי מקבוצת ישראכרט זכאי ל-5% הנחה מהחשבון הכולל, כלומר: המחיר לליטר יורד ל-6.55 ש"ח.

ההנחה ניתנת במעמד החיוב.

יש כפל מבצעים? אם כן אז כנראה מדובר על המחיר הנמוך בארץ.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא יודע לגבי תחנות אחרות אבל תידלקתי פעמיים בטן ברחוב הרצל בראשון,ונדלקה לי נורת בדוק מנוע.

בדיקה במוסך קבעה שהKNOCK SENSOR הרגיש דלק לא תקין.אולי דווקא בתחנה הזו זה קורה,אבל אני סיימתי לתדלק ב10.:|

פורסם

הוזכר דלק נעמן - תדלקתי שם פעם אחת והשירות היה מזעזע ובעיקר לא מעורר אמון - לא חזרתי. כעת המיקום בסמוך למזלג של 4/22 שמקשה על יציאה מהתחנה ל-22 פוסל אותה סופית. ד"א - לתחנת דיסקאונט (דלק) בכניסה לעכו מחיר זהה.

אישית תדלקתי הרבה שנים ב"טן" צ'ק פוסט וכבר זמן רב שאני מתדלק בסונול משה דיין (קוקה-קולה) ולא חשתי בבעיות מיוחדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש כפל מבצעים? אם כן אז כנראה מדובר על המחיר הנמוך בארץ.

ההנחה מתבצעת במעמד החיוב, כלומר: חברת האשראי מחזירה לך את הכסף. אתה תראה את הזיכוי הזה בפירוט החודשי שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
חבר, אני לא בא לשכנע אותך לתדלק או לא, אני מזהיר מהניסיון שלי

במוסך לא אמרו זאת, אלא אני לאחר שתחקרתי את החבר וסיפר לי על הממצאים (והאמן שלא חסר לי ניסיון בתחום כי זו ההשכלה והפרנסה שלי)

הוחלף לו מנוע במחווה רצון טוב כי הוא חרג במספר חודשים לאחר גמר האחריות.

רק למען הסר ספק,

אתה טוען שחבר כלשהו שלך, בעל אוקטביה 1.2 טורבו, תדלק דרך קבע בתחנה הזו וכתוצאה מכך נהרס המנוע. לאחר מכן, צ'מפיון החליפו לו מנוע, לאחר תום האחריות, על חשבונם (ולא על חשבון סונול).

מספר שאלות שעלו במוחי:

1. חוזר על שאלה קודמת, על סמך אילו ממצאים קבעת זאת?

2. מהי השכלתך ופרנסתך (טרחת לציין זאת מקודם)?

3. האם צ'מפיון שותפים לדעתך? במידה ולא, כיצד הסבירו את הרס המנוע?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ההנחה ניתנת במעמד החיוב.

סליחה שאני שואל אבל אתה בטוח? אני עשיתי כרטיס של ויזה שנקרא פוואר קארד שבעבורו אני משלם 13 שקלים בחודש. כאשר עשיתי אותו הדיילת הנחמדה הסבירה לי שאני מקבל 5 אחוזים החזר ממחיר הדלק בטן. לפיכך השתכנעתי ועשיתי את הכרטיס. מה מסתבר אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש עם דף ההטבות? ה 5 אחוזים הללו הם הנחה בחנות הנוחות של התחנה ולא ממחיר הדלק. על הדלק הם נותנים 1.7 אחוזים הנחה.

כרגע יש להם מבצע מסויים בכרטיס שמשתלם לי (10 אחוזים החזר על קניות של אוכל בכל רשתות המזון הגדולות על 50 שקלים בחודש). ברגע שזה נגמר אני נפרד מהכרטיס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
סליחה שאני שואל אבל אתה בטוח? אני עשיתי כרטיס של ויזה שנקרא פוואר קארד שבעבורו אני משלם 13 שקלים בחודש. כאשר עשיתי אותו הדיילת הנחמדה הסבירה לי שאני מקבל 5 אחוזים החזר ממחיר הדלק בטן. לפיכך השתכנעתי ועשיתי את הכרטיס. מה מסתבר אחרי שקיבלתי את הכרטיס החדש עם דף ההטבות? ה 5 אחוזים הללו הם הנחה בחנות הנוחות של התחנה ולא ממחיר הדלק. על הדלק הם נותנים 1.7 אחוזים הנחה.

כרגע יש להם מבצע מסויים בכרטיס שמשתלם לי (10 אחוזים החזר על קניות של אוכל בכל רשתות המזון הגדולות על 50 שקלים בחודש). ברגע שזה נגמר אני נפרד מהכרטיס.

אתה צרכן לא טוב.

כרטיס אשראי, ולא משנה איזה סוג או מועדון - אפשר לקבל חינם. לגמרי! גם ללא עלות ביטוח. לפעמים יש צורך במינימום X פעולות בחודש - בשימוש שנתי קל להגיע אליו. תברר אצל חברים, הורים - למישהו יש איזה סידור לקבל את זה, ואם לא תגיד לנציג/ה שאם לא תקבל חינם - לא תהיה לקוח שלהם (כדאי להם, הם נהנים מעמלת מחזור).

ההנחה שלהם על דלק ב'טן' היא 1.4%. גם אם האחוז לא מפיל - עדיין יפה שנותנים, ובפעם ברבעון תקבל המחאה שלהם שאפשר להשתמש בה לתדלוק או באחת הרשתות החברות אצלם.

עם זאת - המבצע שלהם מעניין וכדאי, אם התחנה אמינה ובסדר. כבר היו להם בעבר מבצעי הנחה על דלק - והיו משתלמים. (הכל יחסי).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
הקאפה שלי כנראה רגישה מדי לדלק של טן. הייתי מתדלק בתחנה בבארות יצחק והרכב היה עושה בעיות, לאחר שהיה מניע היה מגמגם. החלפת תחנת דלק פתרה את התקלה.

אתה לא הראשון שאני שומע את זה ממנו, גם נאמר שהדלק של טן "נשרף" יותר מהר.

אישית תדלקתי הרבה שנים ב"טן" צ'ק פוסט וכבר זמן רב שאני מתדלק בסונול משה דיין (קוקה-קולה) ולא חשתי בבעיות מיוחדות.

לפי מה שהבנתי התחנה הייתה פרטית, מסיבות כאלו ואחרות היא חזרה לסונול והם נשארו עם אותה ההנחה על מנת לשמר לקוחות.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

רציתי להודות לפותח השרשור, תודה רבה איש!!!

תכננתי לתדלק היום לפני הנסיעה להופעה של דפש מוד אבל אחרי שראיתי את ההודעה שלך נסעתי לתחנת טן אתמול ואכן תידלקתי

בשיעור של 6.90 ש"ח.

יופי של מבצע וזו דרך מעולה לשווק ולקדם את עצמך עם מבצעים משתנים וטובים כאלו, כל הכבוד ותודה שוב לפותח השרשור.

פורסם
הקאפה שלי כנראה רגישה מדי לדלק של טן. הייתי מתדלק בתחנה בבארות יצחק והרכב היה עושה בעיות, לאחר שהיה מניע היה מגמגם. החלפת תחנת דלק פתרה את התקלה.

הבעיה במקרים כאלה היא בעל תחנת הדלק והתרגילים שלו, ולא חברת הדלק.

יהודה

• תוכן חדש...