Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה סוזוקי סוויפט 2008. בבבדיקה הרכב היה תקין למעט צורך בהחלפת כריות לבולמים קידמיים וצמיגים. כאשר אני נוסע ברכב במהירות 60-80 קמ"ש אני שומע רעש (זימזום חזק) מאחור. אין רעש המהירות נמוכה מ - 60 קמ"ש או גבוהה מ - 80 קמ"ש. האם מישהו יודע מה יכול לגרום לרעש כזה?

נ.ב. ללא קשר החלפתי את כל הצמיגים - הרעש נשאר.

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

סבירות גבוהה למיסב גלגל.

האם הרעש תלוי במהירות או בסל"ד? אם אתה מעביר לניוטרל ונותן גז הוא משתנה?

פורסם

תודה על התגובה,

הרעש אינו תלוי בסל"ד, אני חושד גם במיסב אך מדוע הרעש לא מופיע במהירות מעל 80 קמ"ש או מתחת ל 60 קמ"ש?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה,

לאחר התייעצות עם מספר בעלי מקצוע (שחלקם אכן אבחן בעיה במיסב), לשמחתי האבחנה הנכונה היתה של המוסך המורשה (מוסך ישראל טורס ברחובות) שהרעש נובע מחיישן abs לא מכוון.

במוסך כוונו את החיישן והבעיה נפתרה - כל הכבוד.

תודה על העזרה

• תוכן חדש...