Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום סוף סוף לקחתי את הרכב לשטיפה, אחרי השטיפה שהכל היה יבש יישמתי את הווקס ספריי אופטימום.

יש לציין שהיישום הוא ממש קל עד גיחוך, הברק אמנם קצת אכזב לעומת הטרטל הנוזלי שיש לי שהיישום שלו הוא כבר הרבה יותר סיזיפי.

זה לא העלים את השריטות אבל גם לא ציפיתי שזה יעלים, מה שכן עם הטרטל השריטות מתמלאות יותר ופחות נראות לעין לאחר הווקס.

המסקנות מבחינתי הן חוות דעת פושרת מאוד לגבי החומר הזה ספציפית...

מה שכן...להפתעתי גיליתי שהמכסה מנוע שלקחתי לתיקון וצביעה אצל פחח מתחיל להראות סימני מתכת.

מה דעתכם בנושא? כיצד אפשר לפתור את הבעיה? האם יש סיכוי שהקילוף יסתכם בזה או שימשיך הלאה?

תמונות מצורפות:

http://imageshack.us/photo/my-images/27/img0458su.jpg/

מכסה מנוע:

http://imageshack.us/photo/my-images/856/img04591i.jpg/

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני לא חושב שאתה צודק, כי אתה לא מודד את הווקס על פי הפרמטרים הנכונים.

ווקס, לפני ברק ולפני הכל, נועד כדי להגן על הצבע. ווקס איכותי לא נמדד בברק שלו, אלא בעמידות שלו לאורך זמן.

אתה לא יכול לבדוק איכות של ווקס ע"פ מראה עיניים לאחר השטיפה, ויש לבחון אותו לאורך זמן.

כנ"ל לגבי שריטות, ווקס לא מעלים שריטות, אלא פוליש.

בכל מקרה, חו"ד שלך תקפה בעצם לגבי נוחות השימוש בלבד, ולגבי הברק המיידי שלאחר היישום, שזה בסדר גמור אבל אל תבלבל בין אלו לבין איכות הווקס וציון כולל שלו.

לגבי מכסה המנוע, תחזור לפחח שיעשה לך תיקונים עם מכחול, זה נראה כמו Stone chips, ניתן לסדר בלי בעיה.

פורסם

אני די חדש בכל הקשור לווקס, זה החומר השלישי בו אני מתנסה בשנה האחרונה. היה ראוי שאציין שחוות הדעת שלי מתבססת על מראה עיניים מידי. בכלל כנראה שהיישום כל כך קל שפסיכולוגית נראה לי שמשהו פה לא בסדר ... אבל כמו שכתבת, זה ימדד לאורך שנים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...