Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה כשם העיתונות בארץ הם גופים פוליטיים יחצניים... הם מקבלים מימון ע"ב פופוליזם רדוד ואתם עושים להם שירות בזה שפתחתם שרשור בנושא.

אני בטוח שגם פה בפורום לא היה נפתח שרשור במיוחד על תושב הפזורה שחצה פס לבן ונתפס ע"י המשטרה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המשטרה כשם העיתונות בארץ הם גופים פוליטיים יחצניים... הם מקבלים מימון ע"ב פופוליזם רדוד ואתם עושים להם שירות בזה שפתחתם שרשור בנושא.

אני בטוח שגם פה בפורום לא היה נפתח שרשור במיוחד על תושב הפזורה שחצה פס לבן ונתפס ע"י המשטרה...

עושים להם שירות? :-D

עדיף לטמון ראש בחול?

אם אתם חושבים שהגישה הזאת מוטעית - אז תפציצו בטוקבקים את הכתבה ותסבירו לכתב איזה מעשה איוולת הוא עשה.

אין ספק שהוא יקרא את זה...

אם הגישה הזו היא אוייב של מישהו - עדיף לו לדעת ולהלחם בזה. אחרת, הבועה לא תבטיח שום הגנה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אלעד - מי מפחיד?

הכתב הוא זה שמפחיד. ביטויים כמו "טייס" או אזכור העובדה ש"רק השנה היו 3 תאונות קטלניות על כביש 40" מבלי שכלל הוזכר מה היה הגורם לכל אותן תאונות זוהי הפחדה ודמגוגיה לקורא ההדיוט, שלוקח כמובן מאליו את כל מה שמאכילים אותו ולא טורח להפעיל קצת את החומר האפור שמצוי לו בין שתי אוזניו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

העיתון מחפש סקס. נהג שנתפס במאתיים חמישים קמש זה סקסי. פוסטמה ששמה ליפסטיק או עקפה ושמה את עצמה כמכשול לרכב שבא ממול זה לא סקסי, עד שנהרגים אנשים לפחות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הכתב הוא זה שמפחיד.

OK :mm_yeah:

פורסם

אלעד שים לב - דיווח על נהיגה ולא "טיסה"...:wink: נראה לי שאתה משפיע לטובה.

YNET כעת:

בן 46 מלהבים נהג במהירות 206 קמ"ש במקום 90: "מיהרתי הביתה"

גבר בן 46 מלהבים נתפס על ידי שוטרי אגף התנועה כשהוא נוהג במהירות 206 קמ"ש בכביש 310 בין אשל הנשיא ללהבים, שם המהירות המותרת היא 90 קמ"ש.

הנהג טען כי הוא ממהר הביתה. הוא עוכב לחקירה, ויינקטו נגדו הליכים משפטיים.

(רענן בן צור)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפעם דג שמן :

"ח"כ אראל מרגלית נתפס "טס" במהירות 161 קמ"ש בכביש 6

מרגלית (העבודה) נתפס ע"י המשטרה, רישיון הנהיגה שלו נשלל, והוא צפוי לעמוד לדין"

"ח"כ אראל מרגלית (העבודה) נתפס ע"י המשטרה לפני מספר ימים "טס" במהירות 161 קמ"ש בכביש 6 - כך דווח הערב (א') בתוכנית "שש עם" בערוץ 2. רישיון הנהיגה של מרגלית נשלל והוא צפוי לעמוד לדין.

בכביש 6, נזכיר, מהירות הנסיעה המירבית המותרת היא 110 קמ"ש. "

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000845110#fromelement=hp_morearticles

פורסם

הכתבה המקורית:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4381576,00.html

אני מצטט לכם את הקטעים הרלוונטיים, תוך כדי שאני מדגיש נקודות מעניינות:

חבר כנסת נתפס נוהג במהירות 161 קמ"ש

ח"כ אראל מרגלית (העבודה) נתפס הלילה (יום א') נוהג בכביש 6, ממחלף אייל לכיוון דרום, במהירות של 161 קמ"ש, הגבוהה מהמהירות המותרת בחוק בכביש זה.

מד מהירות לייזר תיעד את מרגלית נוהג במהירות מופרזת, והוא זומן לשימוע.

אין זו הפעם הראשונה שחבר כנסת נתפס נוהג במהירות עולה על המותר. בשנים האחרונות נתפסו כמה חברי כנסת נוהגים במהירות של בין 153 ל-232 קמ"ש.

במקרה של חבר הכנסת שנתפס טס בכביש 6 במהירות שכמעט כפולה מהמותר, ויתרה המשטרה, ששוכנעה שהמכונית אינה יכולה להגיע למהירות כזו.

ואני שואל, אם רכבים כמו יונדאי אקסנט 1.4 מתפרקת מגיעה ליותר מזה, אז במה נוהג חבר הכנסת, שהצליח לשכנע את המשטרה שהרכב שלו לא מגיע למהירות של 161 קמ"ש?

מה שעוד מעניין אותי, זה איך הוא עשה זאת? האם ע"י הדגמה חיה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
נראה לי שהם התכוונו ל232.

נראה לי שיצאתי חומוס בלי שום תיבול. ככה נקי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעניין אם האזרח הקטן היה מצליח לשכנע את המשטרה שהרכב שלו אינו מצליח להגיע למהירות בה נתפס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...