Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אינני מרבה לכתוב בפורום,אני בעיקר קורא ועוקב אחרי נושאים מעניינים אך הפעם הייתי חייב לשתף במקרה שקרה.

לפני כשבוע ניגשתי למבחן רישוי שנתי במכון מוכר בחיפה בשעות הבוקר המוקדמות

ליקוי בודד נמצא, פנס ימין מפזר, מיד ניגשתי לסדר את הליקוי במתחם הטסט (מודע לעלות הגבוהה של תיקון במתחם)אך רציתי לסיים את זה באותו היום ולהמשיך לעוד יום עבודה .

חוזר לבדיקה נוספת הכל תקין מקבל מדבקה וממשיך בדרכי לעבודה

עד לכאן הכל בסדר אין תלונות

לפני יומיים יום שני בשבוע חוזר מיום עבודה השעה 16:00 נוסע בחיפה (איזור בניין המשטרה החדש-עיר תחתית)

שוטר שעומד בצידי הדרך מסמן לי לעצור

כמובן עוצר שלום לאדוני

אדוני מבקש רישיון רכב ורישיון נהיגה ומצהיר כי עצר אותי לשם בדיקת תקינות הרכב.

מסביר לאדוני בטון נעים כי לפני כמה ימים אחדים הרכב עבר טסט .

השוטר מבקש להדליק אורות -מדליק-תקין.

מבקש לאותת לימין ולשמאל- מאותת - תקין.

מבקש לשלב לרוורס-משלב-תקין.

מבקש לפתוח מכסה מנוע -מעיף מבט סוגר -תקין.

מבקש לסובב הגה ימינה ולשחק עם ההגה -מסובב ,אדוני יורד על ברכיו ולאחר כדקה נעמד חזרה וטוען כי ישנן נקישות בתיבת ההגה

יוצא מהרכב ומסביר לאדוני כי ממש לפני כמה ימים הרכב עבר טסט ולא נמצא הליקוי המדובר.

אדוני מסביר לי כי מגיע לי קנס 1000 ש"ח והורדה מהכביש בטענה שהרכב מסוכן לנהיגה.

שוב טוען בפני אדוני כי נישמע לי מוזר שישנה בעיה כזו מפני שהרכב עבר טסט ולא נאמר לי דבר בנושא.

אדוני מחליט לא לרשום לי קנס ולפנק אותי בהורדה מהכביש ולגשת למכון הטסטים מחדש.

כמובן ניגשתי למוסך לבדוק אולי בכל זאת יש משהו בדבריו, אך כמובן שלא נמצא ליקוי והמכונאי טוען כי כניראה מישהו טעה שם במשטרה באיזה מינוי

ניגש למכון טסטים כמובן שלא נמצא שום ליקוי הרכב עובר חלק .

אז הלכו להם 150 ש"ח ויום עבודה .

ואני שואל האם ניתן לעשות משהו בעניין של אותו אדון, כי נשמע לי ממש מוזר שהוא מצא ליקוי, גם במוסך וגם במכון טסטים הכל תקין, משהו מסריח, לפחות ככה מרגיש לי .

תודה,

מאור

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם

לדעתי הבחור הטסטר שבודק לך את הרכב מלמטה את הרכב במכון טסטים קצת יותר מבין במכוניות שהוא רואה יום יום מהשוטר שנתקלת בו, מה שכן יש רכבים שיוצאים מהחברה עם נקישות בהגה למה? כי ככה דגם הרכב הזה עזב את המפעל, והבחור שבודק בטסט מכיר את התופעה בכל רכב ורכב ומעביר טסט.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על מקרה כזה לא הגיוני!! מאיפה לך לדעת אם יש בעיה בהגה מה אתה מוסכניק?? למה אתה אמור לשלם בכלל קנס על דברים כאלה? זה מציאותי כל הדבר הזה?

פורסם

מזכיר לי את השוטר שלא מכיר את הדגם "רנו טווינגו" אז הוא החליט שעשיתי שינוי מבנה רציני לקליאו שלי וגם זייפתי את המסמכים והמצאתי דגם חדש.

כשהגיע הבוחן הוא כמעט העיף לו כאפה.

פורסם

כנראה שבחיפה השוטרים לא כ"כ מבינים ברכבים.

ערב אחד סייעתי לנהג שירד מהכביש, פתאום הגיע שוטר שהחליט שעשינו תחרות.

אמרתי לו שיבדוק האם הרכב שלי חם, או הצמיגים דביקים.

הוא ענה שבגלל שזה רכב ספורט אז המתכת המיוחדת מתקררת מאוד מהר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מזכיר לי את השוטר שלא מכיר את הדגם "רנו טווינגו" אז הוא החליט שעשיתי שינוי מבנה רציני לקליאו שלי וגם זייפתי את המסמכים והמצאתי דגם חדש.

כשהגיע הבוחן הוא כמעט העיף לו כאפה.

לצחוק ולבכות

פורסם

להבנתי, יש סיכוי שמדובר במתנדב של המשטרה ואלו עושים טעויות רבות.

לכל הפחות תוכל להתלונן בפני מפכ"ל המשטרה/ראש אגף התנועה ולבקש (לא שיש לי אמונה שבארצנו, ישראל, מישהו שם עלינו..., לעומת חו"ל) שיפוי בדמות החזר עלות הבדיקה וכן ברור עם השוטר "אדוני"...

• תוכן חדש...