Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצחוק\לבכות\ללכת לישון, לא יודע כבר מה לעשות?

קודם כל אם זה היה מחסום, במילים פשוטות, לא מזיז עיניים מהכביש.

השוטר לא מוסמך לבצע בדיקה כזאת עד כמה שאני יודע.

כדי שרכב לא יעבור טסט על דפיקה בהגה, צריך שממש היא תיהיה חזקה מאוד, משמע כל פניה מהירה\כיכר מהירה אתה מאבד אחיזה.

אצלי החלפתי מסרק-הגה בגלל דפיקה, המוסכניק שהוא גם קרוב משפחה שלי המליץ לי, אמר שסיכוי גדול שאני לא יעבור טסט ככה, וחוץ מהטסט הרכב היה מאבד אחיזה כל נהיגה קצת אגרסיבית. (תת-היגוי קל ברוב המקרים), וגם בשטח קל על אבנים או סתם במפרים בכביש הרגשתי מכות בהגה.

בקיצור, תנסה לתבוע את המשטרה על ה150 ש"ח ועל היום עבודה (ועוד יום עבודה של המשפט), זה הרבה כסף וחבל.

נפלת על שוטר נאחס, כנראה הם מקבלים בונוסים לפי קנסות.

פורסם
השוטר לא מוסמך לבצע בדיקה כזאת עד כמה שאני יודע.

ניר, אתה טועה.

אם מדובר בשוטר שהוא סייר בוחן, זוהי עבודתו לבצע בדיקות כאלה של רכבים.

בנוסף, שוטר יכול להתלוות לניידת של בוחני משרד התחבורה ולרשום דוחות בהתאם לממצאים שהבדיקה שלהם העלתה.

• תוכן חדש...