Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 שנת 2008-חוות דעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר ייאוש בחיפוש פונטו גרנדה במצב נורמלי ובמחיר סביר, נתקלתי בפיג'ו 206 שנת 2008. מנוע 1.6 עם 61 אלף ק"מ, ללא תאונות. המוכר דורש 37 אלף. אשמח לדעתכם על הרכב, צריכת דלק, סחירות עתידית וביצועים. יש לנו 308 בבית עם מנוע וגיר זהים, והיא רחוקה מלהיות חסכונית. האם היא תהיה זהה ל 206? המחיר טוב לרכב כזה בהנחה שהוא עובר בדיקה?

תודה לעוזרים.

פורסם

הרכב הזה קצת יותר נפוץ מהגרנדה אבל עדיף לבחור בגרסא הידנית.

על פניו נשמע רכב שמור אבל,שים לב,אם הרכב מעל גיל 5 שנים יתכן ונדרש טיפול טיימינג.

אם הרכב מיד ראשונה היתי הולך על זה,אם היה בליסינג /השכרה לשעבר בורח כמו מאש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב מיד ראשונה פרטית. השאלה היא איך הוא מבחינת ביצועים וצריכת דלק. והאם המחיר המבוקש הולם את הרכב.

פורסם

על פניו הנתונים נשמעים טובים.

אני מבין שזה אוטומט.

אמנם הגיר הזה לא הכי אמין, אבל עם ק"מ כזה לא צפויות תקלות.

נשמע טוב. רכב בן 5 עם ק"מ נמוך ויד ראשונה. אם באמת אין תקלות במנוע, גיר או נזק לשלדה, ואם הרכב מטופל כמו שצריך, מדובר בעסקה טובה למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום

אני הייתי מחפש יפני ולא אירופאי, הפיזו 206 לא מומלץ.

אם אתה ממש רוצה אז רק גרסה ידנית ומנוע 1600, אחרת הרכב חלש, האמינות שלהם לקויה בחסר.

PEUGEOT 205 GTI 1.9

RENAULT CLIO RSI 1.8

BMW E-30 88

CHEVROLET AVEO BIG רכב חברה ליום יום

פורסם

תודה על התגובות, אכן מדובר באוטומט. לאיזו צריכת דלק עליי לצפות בנהיגה רגועה בתוך העיר/משולב?

• תוכן חדש...