Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה האוטו התחמם. מבדיקה שנערכה עלה כי הרדיאטור בסדר וכך גם הראש מנוע. המוסכניק אמר שצריך להחליף משאבת מים כי האוטו התחמם כתוצאה מנזילת מים. עד כאן הגיוני. בנוסף הוא הוסיף כי יש צורך להחליף גם רצועת טיימינג, כי עם משאבה חדשה הרצועה עלולה להקרע ממש בקרוב. שאלתי היא האם באמת קיים סיכוי שהרצועה תקרע ממש בקרוב? או שזה שתם עוד ניסיון לסחוט כסף. תודה לכל העונים.

פורסם

אם משאבת המיים יושבת על הטיימינג הייתי מחליף את הרצועה,המותחן שלה ואת מחזיר השמן וישן בראש שקט ל-3-5 השנים הבאות.גם כך כבר הכל מפורק ויגבו ממך תשלום רק על החלקים הנוספים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מתי פעם אחרונה החלפת טיימינג ? האם ברדיאטור יש פארפלו כחול של פיאט, מתי הוחלף ?

אגב, איך הוא קבע שהרדיאטור תקין וזו משאבת המים ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא קיימת תופעה שכזו שרצועת טיימינג ניקרעת ממשאבת מיים חדשה אך עדיין כמו שציינו כל עוד מחליפים משאבה עדיף להחליף רצועה כל עוד היא ישנה. זה עניין של עוד כמה שקלים בודדים. כמה הצעת המחיר שקיבלת על הכל?

פורסם

בפונטו הרצועה יושבת על המשאבה, כדי להחליף משאבה מפרקים את הרצועה.

לשים רצועה אחרת זה עניין של כמה שקלים נוספים וזה יכול למנוע ממך תקיעה+גרר אם היא תקרע באמצע הנסיעה.

ואם יש לך את הדגם של ה80 כ"ס, אם הרצועה תקרע יידפקו עוד דברים. ב60 כ"ס רק תיתקע.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...