Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב אוטומטי עם מקום לזוג ותינוק, בתקציב של 65K אפשר קצת יותר, תמיד עדיף פחות.

אני נוטה לקנות מחברת ליסינג בגלל אפשרויות מימון, וחוסר זמן לחפש פרטית.

הרכב יעשה באזור ה 20K בשנה, נסיעות יומיות ראשון - תל אביב, ובסופי שבוע נסיעות ארוכות יותר לפעמים.

אני מעדיף חמש דלתות עקרונית אבל לא נעול על זה.

סדר העדיפויות שלי הוא:

1. בטיחות

2. אמינות

3. עלות - דלק, טיפולים, ירידת ערך.

4. קיבולת מטען (לפחות מקום לעגלה, עדיף יותר)

5. נוחות נהיגה ונסיעה

6. אבזור

כרגע אני מתלבט בין יונדאי i30 או פורד פוקוס 2010- בשתיהן אולי גרסאת הסטיישן כי המחיר מאד דומה.

האם כדאי לשקול שנתון 2009? יש הבדלים משמעותיים בדגמים?

חשבתי גם על סיטרואן C4 אבל אני חושש מעלויות טיפולים ותיקונים.

אילו דגמים נוספים יכולים להתאים? האם ההבדל בצריכת דלק בין גרסאות הסטיישן לרגילות משמעותי?

פורסם

יונדאי I30CW שנת 2009-2010 תעשה את העבודה.

תחפש אחת שמורה ותהנה. הרכב מאוד מרווח מאחורה ויש לו תא מטען נוח.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה,

באמת זו האפשרות הכי מתאימה שמצאתי, על הפורד עוד לא נסעתי ואני מבין שאמורה להיות נוחה ושקטה יותר.

השאלה היא אם אין דגם יותר קטן וחסכוני שעדיין יתאים?

פורסם

לזוג עם ילד גם I30 רגילה תתאים, תא המטען לא קטן והמושב האחורי אמנם פחות מרווח משל ה-CW (בסיס גלגלים קטן יותר) אבל הוא עדיין מרווח.

אם אתה מעוניין ברכב קטן יותר אז אני בטוח שגם עם I20 למשל תוכלו להסתדר אבל אין ספק שיהיה נוח יותר במשפחתית קומפקטית והיא תאפשר לכם גם נוחות סבירה עם 2 ילדים בבוא הזמן.

לעניין פוקוס או I30, היונדאי מאובזרת יותר, זריזה יותר וחסכונית. הפוקוס אכן נוחה ושקטה יותר אבל בדגם הסטיישן המושב האחורי שלה נופל מזה של היונדאי.

פורסם
יונדאי I30CW שנת 2009-2010 תעשה את העבודה.

תחפש אחת שמורה ותהנה. הרכב מאוד מרווח מאחורה ויש לו תא מטען נוח.

בהצלחה

אני די בספק אם יהיה ניתן למצוא אחת שמורה ונורמלית במסגרת התקציב שלו, אפילו מ2009.

מחירון של 2010 הוא 79 אלף ש"ח, אקזמפלר נורמלי ימכר בסביבות המחיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני די בספק אם יהיה ניתן למצוא אחת שמורה ונורמלית במסגרת התקציב שלו, אפילו מ2009.

מחירון של 2010 הוא 79 אלף ש"ח, אקזמפלר נורמלי ימכר בסביבות המחיר הזה.

אחת שמורה מליסינג לא אמורה להיות בעיה לרכוש בתקציב האמור

Cupra Leon VZ 2025

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב, ותודה למגיבים.

הסתובבתי בסוכניות הליסינג ואני מתקדם על i30cw 2010 עם 84 אלף ק'מ, ב 65 אלף שקל.

אני רוצה לשמוע דעתכם על הבדיקה המצורפת, הסוכן אמר לי שהנזק הוא ככל הנראה מנסיון פריצה.

אני כמובן אבצע בדיקה מטעמי, איזה מכון מומלץ באזור גלילות?

תודה רבה

i30cw.jpg

פורסם

ספים יכולים להיפגע מירידה/עליה אגרסיבית על מדרכות או מנהיגת שטח לא זהירה.

לפני שאתה משקיע בבדיקה במכון הייתי ניגש לפחח בכדי לבדוק בדיוק מה נפגע ומה המשמעות.

בסך הכל הבדיקה לא רעה וגם המחיר טוב.

פורסם

בדיקה של חברת הליסינג?

פעם ראשונה שאני לא רואה ריג'קטים למנוע ולגיר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד, בדיקה בלי כסת"ח?!

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

תודה,

האמת שאני הבנתי שסף זה בכלל העמוד בין הדלתות, יותר מדאיג שזה החלק התחתון..

זה מחשיד שאין ריג'קטים למנוע והגיר? כמו כן, עכשיו אני שם לב שהבדיקה היא מדצמבר ומעניין למה עד היום לא נמכר הרכב.

יש למישהו המלצה למכון, ופחח, באזור גלילות?

תודה מראש

פורסם

לפני שאתה מחפש פחח, תלך למכון בדיקה של שלך ואל תסתמך על הבדיקה הנ"ל.

הייתי ממליץ לך לסוע להרצליה או לפתח תקווה יש שם מכוני בדיקה טובים (וזו גם תהיה נסיעת מבח על כביש מהיר)

פורסם
שלום שוב, ותודה למגיבים.

הסתובבתי בסוכניות הליסינג ואני מתקדם על i30cw 2010 עם 84 אלף ק'מ, ב 65 אלף שקל.

אני רוצה לשמוע דעתכם על הבדיקה המצורפת, הסוכן אמר לי שהנזק הוא ככל הנראה מנסיון פריצה.

אני כמובן אבצע בדיקה מטעמי, איזה מכון מומלץ באזור גלילות?

תודה רבה

סיכוי גבוה שהרכב עבר תאונה בצד.

אף ניסיון פריצה לא גורם נזק לעמודים או לסף.

תמיד יכול להיות שבאמת היתה פגיעה בסף ממדרכה ובמסגרת התיקון צבעו חלק מהעמוד (קורה B בין הדלת הקדמית לאחורית) ואז המשמעות נמוכה יותר. בכל מקרה למכור בעתיד רכב עם ממצא כזה לא יהיה קל.

יש הרבה i30cw בשוק, אני הייתי מחפש אחת אחרת.

מכון מומלץ ומחמיר באזור גלילות- "מבדק" בהרצליה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה רבה על התגובות,

לא לקחתי את הרכב ההוא, אפילו לא ראיתי אותו.

במקום הציעו לי רכב עם קילומטרז נמוך יותר באותו מחיר, היום ראיתי אותו שבוע הבא אקח לבדיקה.

שוב תודה רבה

new test.jpg

פורסם
תודה רבה על התגובות,

לא לקחתי את הרכב ההוא, אפילו לא ראיתי אותו.

במקום הציעו לי רכב עם קילומטרז נמוך יותר באותו מחיר, היום ראיתי אותו שבוע הבא אקח לבדיקה.

שוב תודה רבה

שוב בדיקה מושלמת ושוב רכב עם פגיעה למטה.

אתה בטוח שזה לא אותו הרכב?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...