Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלפתי מסנן דלק בהונדה סיוויק 5 דלתות שנת 2007.

במוסך אמרו לי שמאחר והמסנן נמצא מתחת למושבים האחוריים צריך לפרק את המושבים האחוריים על מנת להגיע אליו ומסיבה זאת יהיה ריח של דלק בחלל הרכב ושצריך לאוורר את הרכב.

בינתיים הספקתי לאוורר אותו בערך חצי שעה (אני לא יכול להשאיר אותו לא נעול כשאני בעבודה) והריח ממש חזק.

האם זה נשמע לכם הגיוני?

פורסם

הגיוני? כן ולא. המסנן דלק הוא פנימי בתוך המיכל דלק יחד עם המשאבת דלק.

אכן מסירים את המושבים האחוריים, ויש שם פתח, בהברגה ואז שולפים את המשאבת דלק (יחד עם המסנן) ובגלל שהם טבולים בתוך המיכל, אזי מטפטף דלק על המרכב.

החשש שלי, שיכול להיות שהפתח שבהברגה לא סגור טוב. או שלא שמו את הגומיית אטימה בכלל, או שלא שמו אותה כמו שצריך. או. בקיצור לא חסרים דברים.

הכי חשוב כשהרכב עובד תביט מתחת לרכב ליד המיכל דלק עם נוזל דלק.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
אולי כדאי פשוט להרים את המושב ולהביט ליד המשאבה שהאיזור שם נקי בזמן שהרכב מונע ואין נזילות או הזעות כלשהם לתוך הרכב.

צריך לדעת לפרק שם את המושב.זה לא פשוט.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

פירקתי לא מעט מושבים, זה לא כזה מסובך וזה כדאי מאוד, זה יותר מסוכן לבריאות לנשום את הרעל הזה מאשר בעיה בטיחותית.

בכל מקרה, האפשרות הכי טובה שלך זה לחזור למוסך ולהתלונן שזה לא הגיוני שיש לך ריח כל כך חזק של דלק ברכב, תגיד שאיווררת אותו במשך שעתיים וזה לא עבר.

פורסם

אני עשיתי את הטיפול הזה שנה שעברה.75 [אם טנק מלא ולאחר הטיפול לא היה שום רייח]

המסנן נמצא יותר לכיון הבאגז, זה די פשוט לפרק את המושב האחורי

צריך לחפש שתי לחצנים מתחת למושב.

• תוכן חדש...