Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנאמר בכותרת: האם תוספת של 10-15 גרם בפקק הוונטיל ידרוש איזון מחדש בצמיג?

אני שוקל מערכת לניטור אויר בצמיג שמתחברת חיצונית ע"י חישן שמתברג לוונטיל מבחוץ.

משקל החיישן עצמו רשום כ 10 גרם +/-1 אני מעגל למקסימום 15 גרם, האם זה יצריך אותי לאיזון גלגלים?

גודל הצמיג 225/35/18.

לסקרנים המערכת נקראת בשם TYREDOG http://www.tyredog.com.au/store/4-wheel-wtpms/

ניתן למצוא באיביי את הפשוטה ביותר בכ 150$ כולל משלוחה.

פורסם

לדעתי צריך איזון.

אני חושב כך, מאחר וקיימת משקולת איזון של 10 גרם, ונדמה לי גם של 5 גרם והן כמובן משפיעות על איזון הגלגל.

מבחינת מרחק ממרכז הגלגל, פקק הונטיל נמצא בארך באותו מרחק כמו המשקולות והשפעתו אמורה להיות זהה.

פורסם

סלח לי על הבורות, בגלגל סגסוגת הרי לא ממקמים את המשקולות מקדימה לפי מיטב ידיעתי, האם ממקמים את המשקולת בצד האחורי במידה וצריך? המשקולות עצמם נתפסות על השפה של גלגל הפלדה, אין שפה כזו דקה אם בכלל בגלגל הסגסוגת...

תודה על ההבהרות מראש.

פורסם
כמו שנאמר בכותרת: האם תוספת של 10-15 גרם בפקק הוונטיל ידרוש איזון מחדש בצמיג?

אני שוקל מערכת לניטור אויר בצמיג שמתחברת חיצונית ע"י חישן שמתברג לוונטיל מבחוץ.

משקל החיישן עצמו רשום כ 10 גרם +/-1 אני מעגל למקסימום 15 גרם, האם זה יצריך אותי לאיזון גלגלים?

גודל הצמיג 225/35/18.

לסקרנים המערכת נקראת בשם TYREDOG http://www.tyredog.com.au/store/4-wheel-wtpms/

ניתן למצוא באיביי את הפשוטה ביותר בכ 150$ כולל משלוחה.

שלום וברכה,

רוב החיישנים המורכבים על מכוניות הם חיישנים שיושבים בתוך הגלגל (בין הג'אנט לצמיג) במקרה כזה מכיוון שמפרקים את הצמיג חובה לעשות איזון מחדש. במידה וכמו שאתה אומר החיישן הוא חיצוני ואין צורך בפירוק הג'אנט מהצמיג, אזי אין צורך באיזון חדש.

בהצלחה

פורסם

אני לא בטוח שזה ייצור בעיה בכל אופן איזון של 4 צמיגים יעלה לך כמה? 20 שקל? 30 שקל? תאזן על כל מקרה.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
במידה וכמו שאתה אומר החיישן הוא חיצוני ואין צורך בפירוק הג'אנט מהצמיג, אזי אין צורך באיזון חדש.

בהצלחה

אם אני לוקח גלגל מאוזן, לא מפרק צמיג אלא שם עליו במקום אקראי כלשהו משקולת 15 גרם, זה יוציא את הגלגל מאיזון או לא?

פורסם

לפני שאתה מזמין, לא יגנבו לך את זה ? אני יודע שיש כאלה שבאים מבפנים (יושבים בתוך הצמיג) לא עדיף לשקול לקנות כאלה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני לא יודע מה יש לגנוב? הם מכוערים וגדולים יותר מפקק רגיל.

חוץ מזה לגנב הם לא יתנו כלום כי אי אפשר להעביר אותם למכשיר אחר... יש גם ברגי נעילה אם מפתח אלן, שעושים את זה בלתי אפשרי להסרה, בזמן הפעלת הרבה לחץ וכוח סיבובי הם מסתובבים אם הוונטיל ביחד (לא יוצא).

http://m.youtube.com/watch?v=Ih4fXoe0ue0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הסרטון אומנם ברוסית אבל ניתן לראות בדיוק את אופן הפעולה גודל החישנים וצורת ההברגה שלהם ברכב בדקה 13 בערך.

פורסם

אני לא מצליח לראות את הסרטון אבל אם אתה אומר שאי אפשר לגנוב אותם ואתה בטוח שזה בסדר אז לך על זה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נראה צעצוע נחמד :wink: , איך החיישנים עובדים? יש בהם סוללה? תאכלס זה נראה גדול ומכוער. השאלה כמה זה אמין.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הייתי שוקל את הצד הבטיחותי.. היתה אופנה של לדים על הונטיל, סכנה שכיפוף המחזורי של הוונטיל והמאמצים שגורמת המשקולת יקרעו את הונטיל בסופו של דבר ויגרמו לאובדן לחץ פתאומי.

si vis pacem, para bellum

פורסם
סכנה שכיפוף המחזורי של הוונטיל והמאמצים שגורמת המשקולת יקרעו את הונטיל בסופו של דבר ויגרמו לאובדן לחץ פתאומי.

מחזק את דבריו של WWAVE, המשקולת על הונטיל במהירות גבוהה גובר הכוח צנטריפוגלי, שעלול להעיף את הונטיל ממקומו בפתאומיות.

ובכל מקרה 10-15 גרם זה משמעותי מאוד עבור איזון הגלגל, בדוק בפנצ'ריה את האיזון לפני ואחרי הרכבת החיישן על הונטיל, אם האיזון נפגע אז ניתן להתגבר על כך כניראה ע"י הוספת משקולת.

פורסם
נראה צעצוע נחמד :wink: , איך החיישנים עובדים? יש בהם סוללה? תאכלס זה נראה גדול ומכוער. השאלה כמה זה אמין.

כמו שרואים בסרטון יש בתוך כל חישן סוללה קטנה, אגב שמספיקה לשנתיים.

לגבי אמינות... הרי יש אין ספור מדי לחץ וטמפרטורה דיגיטליים, באותו אופן אפשר לפקפק באמינות המדחום שאתה משתמש בו למדידת חום הגוף :roll:

פורסם

איזה שטויות אתם מדברים?

משקולת שמחוברת בנקודה כלשהי על גלגל מסתובב תיצור כוח צנטריפטלי דווקא החוצה

כלומר הונטיל לא ירצה להמתח ולהקרע אלא להיפך.

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• תוכן חדש...