Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2004 נפח 1400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את האוטו בגירסה הידנית חצי שנה, נסעתי עליו רק 4KKM ככה שאני לא יכול להגיד הרבה לגבי האמינות. אין בעיות מיוחדות, האוטו לא נתקע בלי יכולת לזוז.

מה שכן לאוטו יש מחלה של חלונות נופלים, תבדוק שהחלונות החשמליים עובדים ואם הם תוקנו בעבר (התיקון לא זול). חשוב שתבקש היסטוריית טיפולים לראות שהאוטו עבר טיפולים בזמן. אם אתה לוקח אותו לבדיקה אני מציע שתלך למוסך רון בת"א שמתמחה ב VAG, רון יוכל להגיד לך הכי טוב מה המצב של האוטו בלי כסת"חים וחרטא.

מבחינת נוחות לא הייתה לי בעייה בנסיעות ארוכות, לא נראה לי שמי שישב מאחורה יהנה כמוני.

צריכת דלק אצלי (ידני) 1:15 בנסיעות של 90% בינעירוני.

• תוכן חדש...