Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון, התחזיות שלי לא התגשמו פרט לנוכחית (156). התכנית ההגיונית תהיה משפחתית דיזל (פלואנס/מגאן סטיישן), אבל זה יבוא רק אם אוכל להצמיד איזו אלפא ישנה. אם לא - כנראה 159, או אולי לקסוס IS, אי אפשר לדעת.

מכל מקום, בהתחשב בפתיחת הפוסט, עוד כמה שנים בטח אחזור אליו ואגלה שאני נוסע במשהו אחר לחלוטין :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כרגע עם ניסאן נוט 2011

כנראה אחזיק אותה לפחות עוד 2-3 שנים (למרות שאני לא מאד אוהב את הרכב)

אח"כ, מאליבו? ייטי? אם אני מוצא באר נפט מתחת לבית אז סילברדו:twisted:

פורסם
כאילו שלא ידעתם...

אבל בנוסף, בא לי להחליף את האיביזה 1.4 של רעייתי למשהו חם יותר.

יש לו"ז לטויבארו?

והאם ניתן להמר פיאסטה ST, אם תגיע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כרגע המיאטה NC בהחלט מספקת ריגושים, גם בנסיעה בפקקים לעבודה מכפ"ס להרצליה ואפילו כשהיא מכורבלת בחניה, קורצת לי לצאת לעוד סיבוב. כנראה שהשחרחורת הקטנה תעבור עוד שיפורים בחייה (הנמכה, הקשחה, פליטה ויניקה ושאר ירקות, עד שאוציא ממנה את כל מה שיש לה לתת ועד שאלמד להוציא את הכל לפועל).

הבאה תהיה ידנית (זה כיף, פחות משעמם ומאפשר שליטה מלאה יותר ברכב), משומשת (כי הירידת ערך בשנתיים שלוש הראשונות זה פשוט לזרוק כסף לפח), קבריולה (האישה הציבה את זה כתנאי סף, שגם לה יהיה ממה להנות בנסיעות שאני גורר אותה אליהן), מעל 300 כ"ס, פחות מ-1,500 ק"ג (כדי שתסחוב בעליות של הקסטל :wink:), אורך כללי של פחות מ-4.40 (אני אוהב מכוניות קטנות) וכמובן הנעה אחורית (כי שם מתחבא רוב הכיף).

במידה והכל יקרה לפי התוכנית, ההעדפה הברורה היא פורשה בוקסטר S בת 4-5.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

1.נוחות

2.אבזור

3.כוח

4.מותג

5.לא מכונית ספורט-יותר סאלון

כרגע על G

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כרגע יש את הפנדה שכבר לא שווה הרבה כסף, אבל נראית מושלם כמו חדשה ועם 55 אלף קמ, וכל עוד אין צורך במשהו גדול משמעותית (ולא יהיה צורך אף פעם כנראה) אז איזה סיבה הגיונית יש לי להחליף? :?

אם אני מוכר את הפנדה ומוסיף קצת מהחסכונות אני יכול לשדרג לרכב מיני 2013, אבל למה?

אבל... :lol: עוד שנה אני אשתחרר מהצבא והמשכורות יתחילו לזרום.. והמחיר של 500 אבארט המשומשות בתקווה ייצנח. או אולי מיני קופר. זה מאוד קורץ לי, אני רוצה אוטו שמרגיש איכותי מהפנדה, ושיש לו כוח ובנוי לנהיגה כמו שאני אוהב.

אז או שאני יהיה בפנדה הרבה זמן, עד שהיא כבר לא תרגיש כמו חדשה, ואז נקנה משהו בסגנון של VW UP, או שנשדרג למשהו ספורטיבי עוד שנה - שנתיים, ונזרוק את הכסף בשביל הכיף :lol:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

עד עכשיו למעלה מ 40 בעלי חזון.

מי מצטרף לתחזית - לפני שניתן לשרשור לשקוע סופית, עד שראשונת התחזיות תבחן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מקווה שבעוד כמה שנים קטנות, אחליף סוף סוף לרכב חלומותיי: 300C. בינתיים, אני מתנייד עם הלאנסר 08' שלי, שאני מאד מאד אוהב ולא מעוניין להחליף לשום דבר אחר כרגע.

ברווז אתה חולה? :shock: :shock: :shock:

קרייסלר 300C זה חלום?!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
האמת שאפשר גם לראות בהיסטוריית ההודעות שלי שגם לפני שרכשתי את הסברינג LX

שקלתי אותה מס' פעמים בפורום ייעוץ מבעוד מועד , כך שהתחזית שלי די אמינה .

אין לי טווח מוגדר להחזקת הסברינג - כל עוד היא תקינה היא נשארת ונותנת תמורה טובה מאוד בינתיים .

מועד ההחלפה יהיה כאשר תגיע תקלה מאוד יקרה ולא כדאית לתיקון ואז אני מאמין שהקאדילק cts

תהיה המועמדת האולטימטיבית - כמובן שלא חדשה.

או שאולי אלפא 159.

Gn'f'R

פורסם
מקווה שבעוד כמה שנים קטנות, אחליף סוף סוף לרכב חלומותיי: 300C. בינתיים, אני מתנייד עם הלאנסר 08' שלי, שאני מאד מאד אוהב ולא מעוניין להחליף לשום דבר אחר כרגע.

אחרי נסיעת מבחן ברכב, אני יכול להגיד לך שזה יכול להיות חלום ויכול להיות סיוט. העניין תלוי מאוד במה שמדבר אלייך במכונית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היום סיוויק 2007- מלוקקת ושמורה עם תוספות קוסמטיות בטוב טעם (בלי ניקלים ושטויות).

שאשתחרר מהצבא בעוד 4 חודשים בע''ה, כנראה שאתחיל את הצעדים לרכישת אקורד משנתון מתקדם ומהצורה החדשה שזה אחד הרכבים האהובים עליי.

ואם תיפול איזה פנינה במחיר יפה בצורת אקורד קופה מבציר 09-10 אחשוב קצת על הכיוון. :lol:

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

שי, ראיון יפה, זה תמיד נחמד לחלום :)

הרכב הבא שלי יהיה די בוודאות רכב היברידי. מה לעשות שהצד הרציונלי שלי לא מפסיק להציק.

אני גם הזמנתי טויוטה פריוס כשלושה חודשים לפני הרכישה של רכבי כעת, אבל ברגע האחרון ביטלתי את הרכישה, מאחר ובשורה התחתונה הרכב היווה פשרה גדולה מדיי בתחומים אחרים חשובים לי.

אני יודע זה נראה לא מרגש בכלל ובטח שלעומת הרכבים שצויינו לפני ואני די מפתיע את עצמי, כל השנים החלום הרטוב שלי היה ההיפך הגמור, רכב האצ׳בק ספורטיבי.

אבל ככל שעובר הזמן הטכנולוגיה ההיברידית מחלחלת לרכבים רגילים ולא רכבים ייעודיים כמו הטויוטה פריוס או הונדה אינסייט שרכישה שלהם מהווה כאמור פשרה בהרבה תחומים. לא רק זאת אלא שהיא אפילו מחלחלת לרכבי היוקרה שם לא רק שלא מדובר בפשרה אלא אפילו בגרסאות קצה ביצועיסטיות ולכל קטגוריה אחרת.

כלומר כבר לא מדובר בפשרה אלא ניתן פשוט להנות מכל העולמות, גם ביצועים טובים וגם צריכת דלק נמוכה.

אני מעריך שעוד כעשור אין דגם של רכב של יוצע עם גירסה היברידית.

בכל אופן לאחר ההסבר המלומד הזה, אני צופה שהרכישה הבאה שלי תהיה או טויוטה אוריס סטיישן היברידית אם היא תגיע לארץ בסופו של דבר או מיצובישי אאוטלנדר פלאג אין אם הוא ימכר במחיר סביר, או טויוטה פריוס החדשה לגמרי זאת שתחליף את הדגם הנוכחי, או לחילופין דגם היברידי משומש של לקסוס (ולא ה- ct200 המצוקמקת).

דרך אגב הציפיה הזאת יכולה בסוף להשתנות, לאור כך שאני צופה ירידת נסועה די משמעותית החל מהשנה הבאה, שלא תצדיק אולי רכב היברידי. זה ייבדק בהמשך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...