Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסאות של פיזו 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק גאנטים (הם של 1.6 ) ותבדוק סרן ( ממה שזכור לי אין לו דיסק) תבדוק גיר (אני רק יודע שב100 קמש הסלד צריך להיות פחות מ 3000 כי בגיר של ה 1.6 הוא מעל ל 3000)

אם אתה רוצה עזרה תיצור קשר בפרטי.

כשאתה אומר סרן אתה מתכוון לבלמים?...

ואני אבדוק את הגיר...אתה מתכוון שב100 קמ"ש בהילוך חמישי או רביעי?

ובקשר להצעתך תודה רבה!!..ועם תהיה לי בעיה נוספת אני אצור איתך קשר בפרטי :-)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אלון, לידע האישי שלך

אפילו סרגיי מוכר את שלו באיזור ה3 אלף (סרן אחורי עם כבלים של האנדברקס) מה אתה ישר תוקף. פה זה דיאלוג ולא מונולוג.

ולבעל המודעה המקורית.

תבדוק גאנטים (הם של 1.6 ) ותבדוק סרן ( ממה שזכור לי אין לו דיסק) תבדוק גיר (אני רק יודע שב100 קמש הסלד צריך להיות פחות מ 3000 כי בגיר של ה 1.6 הוא מעל ל 3000)

אם אתה רוצה עזרה תיצור קשר בפרטי.

1. אני לא תוקף - סרגיי רוצה 3000 ש"ח על סרן משומש שעבר הרבה ובצדק!!! אם הסרן היה חדש המחיר היה בהתאם. כמה סרנים כמו של סרגיי יש בשוק היום??? - 0.

וגם הסרן של סרגיי עבר מזמן 100000 ק"מ ואולי כפול. זה אומר מוטות פיתול עייפים וכו'. עדיין הוא עדיף על סרן מושתל זרועות ועדיין שווה לפחות 3500 ש"ח מה שמצדיק את טענתי.

2. בגיר של 1.6 100 קמ"ש מעל 3000 סל"ד בגלל ג'נט 14 אם תשים ג'נט 15 הוא יהיה כמעט זהה ל 1.9 - זה לא דרך לבדוק גיר. על גיר 1.9 חרוט/טבוע XU Z 1.

אלון

פורסם
1. 2. בגיר של 1.6 100 קמ"ש מעל 3000 סל"ד בגלל ג'נט 14 אם תשים ג'נט 15 הוא יהיה כמעט זהה ל 1.9 - זה לא דרך לבדוק גיר. על גיר 1.9 חרוט/טבוע XU Z 1.

אלון

אז איך אני יכול לדעת בבטחה עם זה 1.9 מקורית או שהיא מושתלת?!...יש בכלל דרך לגלות, עם בעל הרכב לא אומר לך?...

במוסך ידעו כשאני בא לבדיקה עם המנוע מושתל?.. או שלא?

פורסם
הצחקת אותי... 3000 ש"ח. סרן אחורי משומש של 1.9 עולה 3000 ש"ח אם תמצא אחד בכלל שלא עבר 200 אלף קילומטר או יישור בחימום אחרי תאונה.

סרן מהחברה מתקרב ל 8,000 ש"ח!!! וזה כולל את צינורות הברקס ממתכת התואמים... חה חה חה

מה שמוכרים ב 3000 ש"ח הם בד"כ סרנים של 205GTI 1.6 ששתלו בהם זרועות של 306XSI או ZX

ומוטות הפיתול שלהם בהתאם....

אם אתה מוצא סרן אחורי מקורי של 1.9 קומפלט, במצב חדש או לפחות טוב מאוד, אני קונה ממך באופן מיידי ב 3000 ש"ח.

אלון

אלון תראה לי כמה אנשים שמוכנים לקנות סרן של 1.9 במחיר של K 8 על אוטו שעולה 12 "מחירון"

לא נראה הרבה.

המחיר שכתבתי הוא קנה מידה רוב בעלי ה1.9 המושתלות נוסעים על הסרן של 1.6

אם יש לך אפשרות לקנות חלקים מחברה אני מעריץ אותך

אבל לשלם על כל הדש בורד 6 אלף ועל כנף פלסטיק 450 שקל, פס קישוט אדום 70 שקל

מעטים ישלמו לכן הבחירה של יד שניה היא המציאות

אנשים רושמים בפורום ללמוד אם אני טועה אני מקבל את זה אבל מה שכתבתי הוא בר ביצוע

לכן אין לפסול על הסף

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם
אז איך אני יכול לדעת בבטחה עם זה 1.9 מקורית או שהיא מושתלת?!...יש בכלל דרך לגלות, עם בעל הרכב לא אומר לך?...

במוסך ידעו כשאני בא לבדיקה עם המנוע מושתל?.. או שלא?

כתבתי כבר אלף פעם - אני אכתוב בפעם האלף ואחת!

סימנים לזיהוי מנוע 1.9 מושתל בבודי 1.6 של GTI:

1. מספר מחשב (נמצא בתא כפפות) - של 1.9: 0280000359 ושל 1.6: 0280000340. בד"כ מי ששתל מנוע לא השיג מחשב של 1.9 (כי זה יקר וגם נדיר וגם לא כולם מבינים את משמעות החלפת מחשב ההזרקה).

2. מספר דביט מטר או בעיברית, מד כמות אויר (נמצא לפני סעפת יניקה בתא מנוע) - של 1.9: 0280000202 או 109 בסוף ושל 1.6: מספרים אחרים מהמצויין עבור 1.9. בד"כ מי ששתל מנוע לא השיג מד כמות אויר של 1.9 (כי זה יקר וגם נדיר וגם לא כולם מבינים את משמעות החלפת מד כמות האוויר).

3. סרן אחורי בעל זרועות עליהן בלמי דיסק. מידות עובי מוטות הפיתול גדולות יותר משל ה 1.6 ב2 מ"מ אם אני זוכר נכון.

4. קליפרים מוגדלים בעלי מכסה מגן לדיסקיות בנבות קידמיות - כתוצאה מכך לא ניתן להרכיב ג'נט 14 על הרכב, הוא פשוט מתהדק עם הברגים על הקליפר ולא יכול להסתובב.

5. נבות מחוזקות - נמוכות ב 7 מ"מ משל 1.6 - הבדיקה פשוטה, מודדים עם קליבר נבה ב GTI 1.6 ומשווים לנבה שחושבים שהיא של 1.9.

6. ציריות עבות ומחוזקות - אם הציריות 1.9 אז כמעט בטוח הנבות 1.9, אלא אם מישהו השקיע בשתילת החלק הפנימי של נבה 1.9 בנבה 1.6 (לא סביר - צריך חימום ומלחציים וכו').

7. גיר עם הטבעה XU Z 1 - גיר של 1.9

8. מזרקים צהובים - אם שחורים בד"כ הגיעו ממנוע יבוא וזה מרמז על השתלת מנוע.

9. קרטר (אגן שמן) עם אוזניים - קיים גם ב 1.6 וגם ב 1.9 אבל לא במנועי יבוא - כי האוזניים משמשות תושבת למדחס מזגן שלא קיים היה באירופה (לא נהוג שם לרוב לסוע עם מזגן - לא חם מספיק - אין צורך). אבל, אם יש אוזניים - זה לא אומר שזה מנוע מקורי - הרבה שותלים מנוע ומחזירים את הקרטר המקורי כדי להשאר עם המזגן.

10. ב GTI1.9 כסאות חצי עור - תמיד. אם הם לא קיימים, זה לא אומר שזה לא 1.9, יכול להיות שהחליפו אותם, אבל, יכול להיות גם שלא!!!

יש עוד, אבל נראה לי שזה מספיק להיום..... רק אוסיף, לגבי המנוע והראש עצמם אין כל הבדל חיצוני. השוני הוא בקראנק ובבוכנות שהן בעלות אותו קוטר כמו של 1.6 רק עם מהלך בוכנה ארוך יותר ומכאן תוספת הנפח. קאמשאפט שונה - לא ניתן לזיהוי בעיין לא מקצועית. ראש מנוע ושסתומים בעלי אותו גודל....

זהו, די,

אלון

פורסם

לפי מה שאתה אומר אלון

אם יש לו גאנטים 14 אז בטוח הוא לא 1.9 מקורי כי הגאנט לא היה נכנס.....

והרכב הוא עם גאנטים 14 אינץ.....

כבר אומר שזה לא 1.9 מקורי.

עוד משהו

למה לא לקחת סרן של 1.6 ולשים לו זרועות עם בלמי דיסק של 1.9 ? השאלה היא האם אפשר לעשות את החיבור הזה ? יש לי מישהו שמוכר רק את הזרועות בכ500 שקל.... האם זה אפשרי ? ובכמה...

השמועות מספרות שכן.

ולבעל ההודעה הפרטית

למצוא 1.9 מקורי זה קשה, אבל אפשרי.

אני אישית מכיר כמה. אם אתה מעוניין, צור קשר ונמצא לך.

פורסם
לפי מה שאתה אומר אלון

אם יש לו גאנטים 14 אז בטוח הוא לא 1.9 מקורי כי הגאנט לא היה נכנס.....

והרכב הוא עם גאנטים 14 אינץ.....

כבר אומר שזה לא 1.9 מקורי.

עוד משהו

למה לא לקחת סרן של 1.6 ולשים לו זרועות עם בלמי דיסק של 1.9 ? השאלה היא האם אפשר לעשות את החיבור הזה ? יש לי מישהו שמוכר רק את הזרועות בכ500 שקל.... האם זה אפשרי ? ובכמה...

השמועות מספרות שכן.

ולבעל ההודעה הפרטית

למצוא 1.9 מקורי זה קשה, אבל אפשרי.

אני אישית מכיר כמה. אם אתה מעוניין, צור קשר ונמצא לך.

כנראה שהוא לא 1.9 מקורי. מה שבטוח הנבות לא של 1.9 וגם לא הקליפרים קדימה וכנראה גם לא הציריות.

יכול להיותשזה 1.9 שנדפק ותוקן בחלקים של 1.6 - בכל מקרה לא מריח טוב. מריח כמו 1.6 במקור שמקסימום שתלו בו 1.9.

ולא כעסתי על הפעם ה 1001 שאני כותב - פשוט רמזתי שניתן לבצע חיפוש....

אני תמיד מוכן לעזור אם אני יכול... אתה יכול גם להתקשר ואני אסייע לך -

050-6286973

אלון

פורסם
כן

אפשר לסגור עניין?

אה ?! על מה אתה מדבר?

יש לי הוכחה מאוד מאוד מצולמת לפונטו ג'יטי שמטופלת באהבה + צ'יפ מקבלת מ 205 1900 מושתלת (אהמ..) בראש. וה 1900 סטנדרטית (הייתה באותו ...יום) וכולם מכירים אותה וכולם יודעים.

אז אני מבקש.... פונטו ג'יטי לא טובה יותר מ 1900 בישורת ולא נתחיל לדבר על הסיבוב

פורסם

לא יצא לי ממש לראות כיסאות של 205 GTI, יש סיכוי שהם טובים יותר מכיסאות של 106 GTI? כל זה בהנחה והם יכנסו ב 106

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הכיסעות של ה 106 GTI שונים בגודל שלהם ובצורה שלהם...

אתה מדבר פה על תקופה שונה לגמרי... הכיסאות של ה 205 הם לדעתי נוחים יותר

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

• תוכן חדש...