Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעונין בONR +WAX

כמות קטנה לניסיון או רכישה של חצי ליטר

דבר איתי רכשתי היום מאוטוסטור ONR Wax נחלק שווה בשווה.

אם תרצה רכשתי גם SONAX Xtreme

כמה שניסיתי להתאפק לא לרכוש מוצרי דיטיילינג נוספים (מחסן מפוצץ) לא עמדתי בפיתוי.

פורסם

לא גלון.

אם זה היה גלון הייתי מחלק אותו בנוהל רגיל -ל 4 ומפרסם כאן (כפי שאני עושה תמיד)

ONR רגיל יש לי ניסיון ארוך - לפני שארכוש שוב אני מעוניין לנסות את הירוק.

כנ"ל

SONAX אולי בכלל אני אעדיף את V7

פורסם
אז גם אני מוכר כמה דברים.

הראשון, שמפו the treatment wash&wax 1.9L שלא נפתח. מחירו באוטוסטור 49 ש"ח, אני מבקש 25 ש"ח.

המוצר השני, Meguiar's Ultimate Liquid Wax 0.177L שלא נפתח, בקבוק סגור. מחירו באוטוסטור 35 ש"ח, אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר השלישי, שמפו Chemical Guys | MR Pink 473ml. השתמשתי בו כמה פעמים אבל עברתי לשמפו אחר. מחירו ב VIX הוא 44 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו ונשאר בו כ 75% אני מבקש 20 ש"ח.

המוצר הרביעי Chemical Guys | VERTUA BOND 408 473ml, מחירו ב VIX הוא 120 ש"ח, כיוון שהשתמשתי בו כמה פעמים ונשאר בו כ 85% אני מבקש 70 ש"ח.

למי שמעוניין, אמכור את כל החבילה הנ"ל במחיר מגוחך של 100 ש"ח.

אני גר ברמת גן, בימי חול עובד באזור בורסת היהלומים.

[ATTACH]381900[/ATTACH][ATTACH]381901[/ATTACH][ATTACH]381902[/ATTACH][ATTACH]381903[/ATTACH]

נמכרו כל המוצרים חוץ מ Vertua bond שעדיין רלוונטי.

פורסם
גלון של חומר לניקוי ג'אנטים של מגווירס, השתמשתי בפחות מרבע, חומר מאוד מרוכז, ניתן לדלל עד 1:4.

http://www.autostore.co.il/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Meguiar-s-Whell-Brightener-3-78L.html

100 ש"ח מאיזור השרון, אין לי צורך בחומר עברתי לטאסות:(

רלוונטי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
למכירה סט(הכל מחובר בחוטים לדבר הזה שנכנס למצת באוטו) של 4 יחידות של לדים כחולים(שלוש לדים בכל יחידה).

מתאים לרגלים של הנהג ולנוסע לידו(שתי יחידות לנהג ושתי יחידות לנוסע לידו).

במצת עצמו יש כפתור on/off.

מדביקים את זה עם דוצ.

.

יש גם למכירה שתי יחידות של מנורה שמקרינה את הסמל שיונדאי על הרצפה(מדביקים את זה לדלת לא צריך לעשות שום חור) ב50 שקלים לשניהם.

המחיר של הלדים הנ"ל יורד ל 50 שקלים.

צינור לחץ 4 מטר עם אקדח למכונה kerchar שמתאים עד ל110 בר(קיבלתי אותו עם הk2.120) ב100 שקלים(שטפתי איתו משהו כמו 10 פעמים)

עדיין רלוונטי.

המחירים יורדים ל40 שקלים, 40 שקלים ו90 שקלים בהתאמה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...