Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה כשאני מנקה את הרכב, הצמיגים לא יוצאים ניקיים כמו שצריך למרות שאני עובר עליהם עם מברשת וסבון בדלי נפרד, אבל בכל זאת אחרי שהם מתייבשים, אז נוצר איזה שהוא גוון חום של לכלוך עליהם, כאילו לא נגעתי בהם עם מברשת וסבון.

בעבר זה לא היה כך, אני מתאר שמזג האוויר שמלא אובך וחול יוצר לכלוך כל כך קשה.

אז אני רוצה לדעת האם יש חומר לצמיג עצמו שיוריד או ימיס את כל הלכלול הזה לפני שאני עובר עליו עם מברשת? אני רואה שבמקומות ניקוי רכבים לפעמים הם מתיזים חומר על הצמיג לפני השטיפה.

אז האם קיים משהוא כזה? *הכוונה לניקוי יסודי ולא כדי להעניק ברק לצמיג אחר הניקוי*

עדיפות לאוטודיפו או מקום אחר בחיפה.

8)

פורסם

כן, אתה יכול לנקות את הצמיג עם Premium Blue של Chemical Guys, הוא מתאים גם לניקוי הצמיג וגם לניקוי ג'אנטים.

כדאי שתשתמש במברשת יעודית שתנקה את הצמיג ממש ביסודיות, יש לנו באתר מברשת עם שערות אגרסיביות לניקוי צמיגים, היא תשלים את תהליך הניקוי ולאחר מכן תוכל למרוח חומר מחדש שיותיר את הצמיג מבריק כחדש, וגם יאטום אותו ויגן עליו מפני קרני השמש.

מוצרים למטרה זו הם אלו:

Chemical Guys G6

Chemical Guys Silk Shine

Dodo Juice Tyromania

אתה מוזמן לבדוק את כולם באתר שלנו, ולראות על פי המפרט והתמונות מה יותר מתאים לטעמך.

אל תהסס לפנות בה.פ בכל שאלה או בעיה :)

פורסם

תודה, אני יודע שהחברות האלה טובות אבל הם ממש לא נפוצות באיזור שהזכרתי, ואני לא רוצה לקנות דרך הרשת.

האם יש מקומות מסויימים בחיפה שמוכרים את המוצרים האלה, או מוצרים דומים לחברות אחרות?

פורסם
תודה, אני יודע שהחברות האלה טובות אבל הם ממש לא נפוצות באיזור שהזכרתי, ואני לא רוצה לקנות דרך הרשת.

האם יש מקומות מסויימים בחיפה שמוכרים את המוצרים האלה, או מוצרים דומים לחברות אחרות?

קרטמן אתה יכול לקנות באוטודיפו STP-SON OF A GUN ,קניתי כזה היום ב 49 שקלים בחוצות המפרץ.

מוצר טוב .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
ENDURANCE של MEGUIARS

אותי הוא ממש איכזב,אין ברק לצמיג בגלל,בעוד שלמוצר יותר זול של חברת FORMULA1 יש אפקט הרבה יותר טוב.

לא מבין איך זה יכול להיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן, אתה יכול לנקות את הצמיג עם Premium Blue של Chemical Guys, הוא מתאים גם לניקוי הצמיג וגם לניקוי ג'אנטים.

כדאי שתשתמש במברשת יעודית שתנקה את הצמיג ממש ביסודיות, יש לנו באתר מברשת עם שערות אגרסיביות לניקוי צמיגים, היא תשלים את תהליך הניקוי ולאחר מכן תוכל למרוח חומר מחדש שיותיר את הצמיג מבריק כחדש, וגם יאטום אותו ויגן עליו מפני קרני השמש.

מוצרים למטרה זו הם אלו:

Chemical Guys G6

Chemical Guys Silk Shine

Dodo Juice Tyromania

אתה מוזמן לבדוק את כולם באתר שלנו, ולראות על פי המפרט והתמונות מה יותר מתאים לטעמך.

אל תהסס לפנות בה.פ בכל שאלה או בעיה :)

חשבתי שסגרנו את הנושא, אבל כנראה שלא אז אחזור על דברי שוב,

אין שום צורך להגן על הצמיג בפני קרני השמש, הצמיג עצמו מכיל חומרים חוסמי קרינת UV [כל הספקטרום של UV] פרמננטים.

כמו כן, אין שום חומר אשר "אוטם" את הצמיג לחמצן [החמצן ביחד עם חום גורם לפירוק החומר].

הדבר היחיד שיכול להגן על הצמיג זה חסימת מעבר של חמצן ואוזון ושמירה על טמפ' קרה, יש לך חומר כזה?

לבחור פותח השרשור [ולשאר חברי הפורום], עשה בשכל ואל תשתמש באף חומר, הם בוודאות יכולים רק להזיק לצמיג לאורך זמן.

מים וסבון וזהו.

פורסם

yogev20 כנראה שאתה לא מכיר את המוצר פשוט :roll:

אני בטוח שיש משהוא לניקוי לפני השטיפה הכללית, כפי שאמרתי אני רואה במקומות שטיפת מיכוניות הם מרססים חומר על הצמיגים לפני שהם שוטפים

alonjp אני אנסה בפעם הבאה לחזור על הפעולה עם סבון פעמיים ונראה מה התוצאה.

פורסם

מוצר פשוט וזול שיש באוטו דיפו ואייס הוא ה Simple Green .

חומר עדין אפילו למגע יד .מעולה לניקוי כמעט כל משטח ואני משתמש בו לצמיגים,תא המנוע,פלסטיק ויניל ואפילו את ספת העור האהובה שלי.

http://www.petrotech.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%9C-%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%91-%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%99-Simple-Green

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
yogev20 כנראה שאתה לא מכיר את המוצר פשוט :roll:

אני בטוח שיש משהוא לניקוי לפני השטיפה הכללית, כפי שאמרתי אני רואה במקומות שטיפת מיכוניות הם מרססים חומר על הצמיגים לפני שהם שוטפים

.

אין לי מושג על מה אתה מדבר-התשובה/תגובה שלי למעלה הייתה עבור yulianx

בכל אופן על מנת לקבל משטח נקי ומבריק חייבים לנקות את הצמיגים לפני במים וסבון להורדת שומנים וליכלוך באופן יסודי.

שום חומר גם הטוב/יקר ביותר לא יתפוס על שמנים שמצטברים על הצמיג.

פורסם

קניתי באוטו דיפו ספריי לחידוש והבלטה של פלסטיקה ושל גומי של טרטל, והוא עושה עבודה נפלאה לכל פלסטיק אם זה פגוש, מראות, הפלסטיק שמתחת למגבים, וגם לצמיגים, השחור נראה יותר בולט וממש כחדש.

הספריי לא כל כך זול (60/80 שקל) אבל אפשר להשיג אותו בכל סניפי אוטו דיפו.

ד.א. אני מודע לעניין שהספריי לא מוסיף לשמירת הגומי/פלסטיק ואני שם אותו רק כי זה יוצא יפה.

• תוכן חדש...