Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפשת המלצה לרכב בקריטריונים הנ"ל.

רכב בטיחותי עם עלות תחזוקה נמוכה.

יכול להיות ידני.

וחולמת על רכב אדום...:-) אבל ממש לא קריטריון

תודה,רימה

פורסם

היי רימה

במגבלות התקציב שלך אפשר למצוא יונדאי גטס דגם GLI שהוא הדגם היותר בטיחותי שמגיע עם 2 כריות אוויר ,מערכת ABS וגם 4 חלונות חשמליים והצריכת דלק גם משופרת ,מדובר ברכב די אמין עם עלויות אחזקה נמוכות.

בהצלחה עם הרכב האדום...:wink:

פורסם

ניסאן מיקרה שנת 2007 (אולי אף 2008). אוטו אמין, חסכוני.

אגב, אם ידני זו אפשרות - אז פיאט פונטו גרנדה ידני (רק 1.4 שרובם לא היו בהשכרה/ליסינג). רכב זול לאחזקה ןמאוד חסכוני.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
היי רימה

במגבלות התקציב שלך אפשר למצוא יונדאי גטס דגם GLI שהוא הדגם היותר בטיחותי שמגיע עם 2 כריות אוויר ,מערכת ABS וגם 4 חלונות חשמליים והצריכת דלק גם משופרת ,מדובר ברכב די אמין עם עלויות אחזקה נמוכות.

בהצלחה עם הרכב האדום...:wink:

מחקתי,טעות שלי.

פורסם

הייתי הולך על פורד פוקוס 2008 או 2007 עם 6 כריות אוויר ו5 כוכבי בטיחות. ב2008 עם הצורה החדשה כבר יש גם מנגנון מניעת החלקה שזה די חשוב מפני שהוא מונע תאונות.

אני למעשה באותה הסירה כמוך ואני מחפש כזו. החסרונות? בגדול הבעיה הכי גדולה של האוטו שהוא לא חסכוני במיוחד וגם טיפה עגלה. חוץ מזה נראה לי ממש תמורה טובה למחיר.

• תוכן חדש...