Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית - אין לי קשר לאוטו דיפו...

עד ה 10.4 יש מבצע מערכות מולטי מדיה באוטו דיפו:

סוני xav-64bt - ב 2000 שקלים

JVC-kwav61bt - ב 2000 שקלים

פיוניר avh-2450bt - ב 2000 שקלים

מערכת שקר כלשהו nitro - שני דגמים:

עם GPS ב 1600 שקלים

בלי GPS ב 1000 שקלים

מערכות מותאמות לעיצוב המקורי של חלק מהיצרנים - 4000 שקלים

מערכות דין 1 - פיוניר ( 480 / 500 ש"ח) , סוני (500 / 550 שקלים) , JVC - ב 450 שקלים, ויש בפחות.

נכון שלא מדובר במערכות "סוף" - לאוטו של אישתי, אחת מהראשונות בהחלט מספקת.

(זה גם נותן פרופורציות למחירים של מערכות משומשות)

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא הבנתי את הקשר של המשפט:״זה גם נותן פרופורציות למחירים של מערכות משומשות״.

וגם אם אתה לא קשור לאוטודיפו למה אתה עושה להם פרסומת פה.

פורסם

1. חיפשתי מערכת דאבל דין במשך תקופה. לא רציתי להוציא 3000 ומעל לזה למערכת. שוחחתי עם כמה מוכרים של מערכות משומשות, ולא הגענו לעמק השווה לגבי המחיר. ביקשו עבור מערכות משומשות סכומים דומים למערכות חדשות.

2. באמת שאין לי קשר לאוטו דיפו. סתם מבצע שחשבתי שיכול לעניין אחרים. מידע, ותו לא.

סליחה שהטרדתי את מנוחתך. אתה יכול להמשיך לנוח על משכבך בשלום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנקודת מבט אישית ביותר ! , הייתי הולך על הפיונייר , אם אין לך צורך ב GPS , לדעתי נותן את אחת התמורות הטובות ביותר לDD .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
1. חיפשתי מערכת דאבל דין במשך תקופה. לא רציתי להוציא 3000 ומעל לזה למערכת. שוחחתי עם כמה מוכרים של מערכות משומשות, ולא הגענו לעמק השווה לגבי המחיר. ביקשו עבור מערכות משומשות סכומים דומים למערכות חדשות.

2. באמת שאין לי קשר לאוטו דיפו. סתם מבצע שחשבתי שיכול לעניין אחרים. מידע, ותו לא.

סליחה שהטרדתי את מנוחתך. אתה יכול להמשיך לנוח על משכבך בשלום.

אני לא ארד לרמה שלך ואענה באופן ענייני.

אתה יכול להשוות בין הרמה של המכשירים המשומשים עליהם התמקחת לאלה שאתה כותב עליהם במבצע?

גם למרצדס ישנם כמה וכמה דגמים של רכבים, וכאלה שעולים פי 3 מדגם אחר, לא נראה לך הגיוני שהדגם היקר כמשומש יעלה יותר מדגם פשוט חדש? הגיון בריא בלי קשר לאודיו.

בשביל מבצע ענייני יש אינטרנט/זאפ ושלל מנועי חיפוש ופרסומת, לא נראה לי ענייני לפרסם פה עסק זה או אחר כשם שחוקי הפורום אוסרים לפרסם מתקינים, אולי כדאי לך להתרענן בחוקים אלו.

שא ברכה.

• תוכן חדש...