Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

כבר כשנה שאני מתנייד עם אוטובוס לאחר שהיונדאי 96 הלכה טוטלוס בתאונה.

בקרוב בע"ה אשתי צריכה ללדת ואנחנו מחפשים רכב והתקציב מוגבל.

אנחנו מחפשים רכב משפחתי, עדיף אפילו ידני, בתקציב של 10000. (רק הרכב).

יש לי הצעה של מאזדה לנטיס 97 אוט' 1.8 מבת דודה שלי שאולי תמכור כי היא מחפשת רכב חדש יותר.

האוטו עם 350000 ק"מ, אך החליפו לו מנוע לפני שנה וגם 4 בולמים לפני חודש ו2 צמיגים.

אנחנו לא נוסעים הרבה, וזה האוטו היחיד שיכול לתת ABS ו2 כריות אויר בתקציב מוגבל.

סדר גודל שאני יכול לקחת את האוטו זה 5000.

מה אתם אומרים? מבחינתי אפילו אוטו לשנה שנתיים גם יכול להיות טוב.

האוטו עבר טסט לפני שבוע, חוץ מדלק שהוא קצת שותה אני לא רואה מניעה לקנות.

אז נשלם יותר דלק, אבל זה הכי אוטו שאפשר לקנות בתקציב מוגבל. טיפולים גם לא מי יודע מה יקרים.

מה אומרים?

נ.ב

קילומטרז' גבוה כי זה רכב חברה של בעלה מספר שנים ואז הוא קנה אותו לאשתו והיא נוסעת איתו 3 שנים אולי 3000 ק"מ בשנה, ושניהם מאוד מרוצים מהאוטו.

בברכה

פורסם

לדעתי במחיר הזה אין לך משהו יותר טוב ללכת עליו.

יש לרכב טסט, מנוע הוחלף, בולמים חדשים וצמיגים קדמיים חדשים. מקסימום תמכור אם לא תסתדר, לא תפסיד הרבה.

פורסם

רכב נוסף שכדאי לרכוש הוא פיג'ו 406 רכב מעולה נוח ונמכר במחירים עלובים מפנק ודי אמין אם שמרו עליו,גם אפשר לקבל שנתון גבוהה ממנו!!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

תודה על התשובות.

פיז'ו 406 לא נראית לי בגלל מחירי חלפים ואמינות יותר בעייתית.

יש המלצות למשהו אחר עד סדר גודל 10000 או מישהו עם מאזדה שיכול להעיד על אחזקה של רכב כזה?

בברכה

• תוכן חדש...