Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי פולסווגן פולו שנת 2003, 1.4

הרכב משמיע רעש תיתוקים במנוע כמו דיזל דומה,

לקחתי את הרכב למוסך המוסך אמר שהרעש בא מהטיימנג החלפתי טיימנג ואת המותחנים,

הרעש באמת ירד והרעידות גם כמעט הפסיקו אבל עדין שומעים את התקתוקים המעצבנים של המנוע, אבל באופן חלש יותר,

המוסכניק אמר לי שכנראה זה בוכנה ושהיא מתחממת הרעש קצת פוסק ולא שווה להתעסק בזה כי זה זה להחליף מנוע.

מבחינת שמן החלפתי ל5/40 וגם למסנן שמן מקורי,

השאלה שלי האם מישהו נתקל בתופעה כזאת והאם באמת יש איזהו שהוא פיתרון??

ומה עושים עם זה המוסך אמרו שאני יכול לנסוע כך חופש ולא ייגרם שום נזק.

תגובות בבקשה, תודה

פורסם

מתי הרעש נשמע? בעמידה או בנסיעה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם מוסכניק מנוסה אומר שזה מהבוכנה, כניראה שבוכנה הזאת עברה טראומה כתוצאה מהתחממות או משהו כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קשה לשמוע ולהבין מהיכן הרעש ללא אבחון של הרכב אבל לפי מה שאתה מתאר הרעש כנראה ממרימי השסתומים ההידראולים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...