Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב14:00 היא שלחה לי הודעה "איפה אתה כבר?"

ממש לא אהבתי את ההודעה כי ביחד עם ההודעות באתר אני מתרשם שיש לי עסק עם מישהי עם דפוסי תקשורת די אגרסיביים,

איזה כוסית...

כמו שאבא של ידידה קרובה מהצבא היה אומר על הבררנות שלה: "מה זה משנה, בסוף כולם מפליצים במיטה!"

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 629
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, הולך סבבה בינתיים.

אחרי שיחה ארוכה מאוד וזורמת, היא כרגע משאירה את הדברים שלה מהעבודה בבית ואנחנו הולכים לראות "הקוסם מארץ עוץ" בקולנוע (או משהו כזה. לא יודע, אני זורם).

פורסם
טוב, הולך סבבה בינתיים.

אחרי שיחה ארוכה מאוד וזורמת, היא כרגע משאירה את הדברים שלה מהעבודה בבית ואנחנו הולכים לראות "הקוסם מארץ עוץ" בקולנוע (או משהו כזה. לא יודע, אני זורם).

בת כמה היא?....:shock:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין מה לעשות, זה גם בטבע ככה. הנקבה הולכת עם זה שמחזר הכי הרבה. לפחות תגיד תודה שאתה לא חיפושית. המניאק צריך להביא לה כדור שהוא גלגל מאדמה, ותמיד יש סיכוי שיגנבו לו בדרך.

And also: נניח שישנה מקבילה נשית ליוסי. היכן היא כותבת את ההתרשמויות שלה?!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
And also: נניח שישנה מקבילה נשית ליוסי. היכן היא כותבת את ההתרשמויות שלה?!

בפורום "סדנה למיתון אגרסיות".

חמשה-שה תווים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אנחנו הולכים לראות "הקוסם מארץ עוץ" בקולנוע (או משהו כזה. לא יודע, אני זורם)

בת כמה היא?....:shock:

ארץ אוז

אף פעם לא הבנתי את אלה שאחרי פגישה אחת כבר הולכים לסרט. בפגישות הראשונות יש הרבה על מה לדבר ולהכיר אחד את השני.

סרט זו חוויה יחסית אינטימית שמתאימה, לדעתי, לדייטים המתקדמים יותר.

מאידך, אם היה מדובר על הקוסם מארץ עוץ, מצידי גם בדייט הראשון (מעיד הרבה על הבחורה בעיניי)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

את שתחיה לקחתי לראות את ברונו בדייט שני, והספקנו גם לאכול ולדבר הרבה אחר כך. אם הדייט ארוך, זו ממש לא בעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא נראה לי שמעולם פרנקוס נעדר מהפורום לזמן כה רב. או שהוא מפמפם עכשיו, או שהוא באמבט קרח וללא כליה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לא נראה לי שמעולם פרנקוס נעדר מהפורום לזמן כה רב. או שהוא מפמפם עכשיו, או שהוא באמבט קרח וללא כליה.

זה חומר ראוי לחתימה :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...