Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש כאן, הרגע נרשמתי!

נכנסתי לאחרונה לתחום הדיטיילינג ובכלל כל מה שקשור לרכב (אני נהג חדש... יש לי רישיון קצת יותר מחצי שנה). אני מעוניין לשפר את המראה של הרכב המשפחתי במינימום כסף. אני מקפיד לשטוף את הרכב שטיפה כללית ובסיסית כל שבוע ועכשיו אני חושב לעשות משהו מעבר לשטיפה שאני יכול לבצע בעצמי ולא יעלה הרבה - אך ישדרג את המראה של הרכב!

אז... איך אני מחדש את הפלסטיקה השחורה החיצונית של הרכב? לצבוע זו הדרך הטובה ביותר? או חומר ייעודי לחידוש פלסטיקה יעשה עבודה טובה ועמידה יותר? אשמח לעזרה בנוגע לחומרים ואופן הביצוע.

תודה :-D

פורסם
שלום, אני חדש כאן, הרגע נרשמתי!

נכנסתי לאחרונה לתחום הדיטיילינג ובכלל כל מה שקשור לרכב (אני נהג חדש... יש לי רישיון קצת יותר מחצי שנה). אני מעוניין לשפר את המראה של הרכב המשפחתי במינימום כסף. אני מקפיד לשטוף את הרכב שטיפה כללית ובסיסית כל שבוע ועכשיו אני חושב לעשות משהו מעבר לשטיפה שאני יכול לבצע בעצמי ולא יעלה הרבה - אך ישדרג את המראה של הרכב!

אז... איך אני מחדש את הפלסטיקה השחורה החיצונית של הרכב? לצבוע זו הדרך הטובה ביותר? או חומר ייעודי לחידוש פלסטיקה יעשה עבודה טובה ועמידה יותר? אשמח לעזרה בנוגע לחומרים ואופן הביצוע.

תודה :-D

עלית לבד על אחד הדברים שמבדילים שטיפה רגילה, מדיטיילינג.

רוב הרכבים עמוסים בפלסטיקה, חלקי גומי, ויניל וכו', אלו דוהים עם הזמן ומאבדים מהברק ומהמראה המקורי שלהם.

שימוש בחומרים שמחדשים ואוטמים את הפלסטיקה בהחלט ישדרג לך את השטיפה, וזה תהליך שאפשר לבצע בלי בעיה ובתוספת של 10 דקות לשטיפה.

אגב, אם החומר איכותי אין צורך לחזור על התהליך כל שבוע אלא פעם בחודש+.

אתה מוזמן להכנס לאתר שלנו לקטגוריית מחדשי ואוטמי פלסטיקה, ולבחור את המוצר שמדבר אליך יותר.

המלצה אישית שלי היא Chemical Guys Silk shine, מוצר שנותן ברק משי ומחזיר את הפלסטיקה למראה המקורי שלה, ללא ברק מוגזם.

לגבי דברים נוספים שאתה יכול לבצע בעצמך, תתחיל עם שמפו יעודי ומקצועי, לאחר מכן תייבש את הרכב ותמרח גלייז איכותי שימלא את ה Swirls והשריטות העדינות, ויתן ברק ומראה רטוב לרכב, לאחר מכן תוכל ליישם ווקס או אוטם צבע שיגנו על הצבע והם יעניקו וישמרו את הברק למשך חודשים רבים.

יש עוד חומרים רבים, למטרות שונות, אבל מה שציינתי זה המינימום הבסיסי לכל חובב דיטיילינג.

אתה מוזמן להכנס לאתר שלנו, ללכת בעקבות הקטגוריות בצד ימין ולקרוא על המוצרים ומטרתם, יש גם תמונות שימחישו לך את תוצאות המוצר, ובחלק מהמוצרים מצורף גם וידאו שממחיש את השימוש.

תזהר, אם נכנסים לזה, קשה מאוד לצאת :wink:

• תוכן חדש...