Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום צריך המלצה בבקשה לסאב 10 שיהיה כמה שיותר שווה ערך לפיוניר 305C

שיהיה חזק ואיכותי

400 RMS ( באזור לפחות )

ושתיהיה לו תיבה אטומה קטנה !( מקום מוגבל )

כרגע חשבתי על

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=zap

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני שמעתי אותו ולא ממש אהבתי...

הסאב קיבל 300 RMS והוא לא ממש היה חזק וגם לא הכי מדוייק ( כמובן שביחס לסאב 10 אינטש ! )

בדרך כלל יש ך JL מוצרים ממש ברמה פה אני בכלל לא אהבתי !

פורסם

הבעיה בשמיעה אצל מישהו היא אם הוא ידע באיזו תיבה להכניס אותו ואיזה מגבר לא חכמה שיש כאלה בחנויות שמה שהם רוצים להראות זה כמה חזק הסאב דופק לכל מי שרוצה ככה הם גומרים אותו ומי שבאמת רוצה לשמוע איכות של הסאב לא ישמע בחיים .

תבדוק איפה ששמעת את הנתונים הנ"ל תשווה עם הנתונים שממולצים ותוכל לדעת מה עבר עליו !

בלי קשר JBL ייצרו כמה סדרות מצויינות של רמקולים כמו GTO לגבי זה ספציפי אני לא ממש יודע

פורסם
אני שמעתי אותו ולא ממש אהבתי...

הסאב קיבל 300 RMS והוא לא ממש היה חזק וגם לא הכי מדוייק ( כמובן שביחס לסאב 10 אינטש ! )

בדרך כלל יש ך JL מוצרים ממש ברמה פה אני בכלל לא אהבתי !

הסאב הוא רק 250 או 200W RMS

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם

Bיראה לי קצת יקר אחי !

יש לך להמליץ לי מאתרים מהארץ !!

בוא נגיד סאב עד 700-800 שקל

אם לא ילך אולי אני ינסה להיסתדר עם 305C

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

עם מה אתה הולך להגביר אותו, שאתה מחפש סאב כל כך חזק?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מניח שיש ברשותך את המגבר ? מהיכן רכשת אותו ?

דרך אגב, אם הבעיה שלך היא מקום, ויש לך מגבר מסוג זה, היתי ממליץ לך להביא איזה 4 וופרים, שדורשים נפח קטן של תיבת תהודה, ולעשות להם תיבה לאורך,

או אפילו לחבר אותם על המגש שלך, וליצור ממנו תיבה בשבילהם.

בכל אופן זה הדברים שאני מסוגל לחשוב עליהם באופן יצירתי בשביל לחסוך בנפח תא המטען.

לא ציינת איזה רכב מדובר..

וכמובן שאיני יכול להמליץ על וופרים מסוג זה, וגם לא על עלותם... זאת רק הצעה שאולי תוכל ליישם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצאתי מקום שאני יוכל לרכוש את המגבר הזה אבל חזרה לנושא

אני רוצה סאב 12 בעיקרון עם תיבה אטומה של 36 ליטר ככה !

שישמע טוב ! חזק ! ועדיף שמי שממליץ שידבר מניסיון !

ואם הוא לא דורש הגברה שתידרוש 1200D אני רוצה לדעת איזה מגבר מומלץ

פורסם

אתה שומר את מיקום הרכישה בסוד ?

חבל יש פה המון שהיו מעוניינים בו..

לגבי הסאב המדובר, אם תוסיף עוד 4 ליטר אויר לתקציב, אז היתי ממליץ על ה305 בשל מחירו,

ועם הכנה של תיבה כמו שצריך, תגיע כימעט ל700, לתקציב שלך.

דרך אגב המגבר אכן יספק את הסאב , אך אי אפשר להגיד שההגברה תהייה מנוצלת כמו שצריך..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...