Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות על המגבר החדש.

אני ישמח עם תעזרו לי.

אז ככה.

המגבר הוא 12V.

והוא מרים 2 סאבים של פיוניר 305C ה400 וואט RMS לאחד.

יש לי במגבל ככה.

CROOSOVER: אני יכול לבחור בין L.P/H.P/OFF

TREBEL:אני יכול לבחור 0DB/6DB/12DB

BASS BOOST (או משהו כזה): 0DB/6DB/12DB

וזה ליצירה אחת.

ליציאה השניה יש אותו דבר.

איך אני אמור לשים את הכפתורים?

ROVER=~~

פורסם

אתה צריך לשים את הבורר הראשון על LP ואז לכוון אותו ל80HZ בערך,ואת הבאס בוסט כבר לפי השמיעה והכיוון שלך.

דרך אגב תפקיד שהכיוונים יהיו כמה שיותר זהים בין הסאבים

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בשביל מה השימוש בBASS BOOST? עם הניסיון שלי איתו, נותן צליל רע מאוד.. ואפקט ממש מזעזע..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אתה צריך לשים את הבורר הראשון על LP ואז לכוון אותו ל80HZ בערך,ואת הבאס בוסט כבר לפי השמיעה והכיוון שלך.

דרך אגב תפקיד שהכיוונים יהיו כמה שיותר זהים בין הסאבים

איך קבעת ש80 הרץ מספיק?

אני ישמח לשמוע... אולי אני ילמד משהו.

פורסם

כי התווח שבדרך כלל מגבילים את הסאבים אליו ואת הרמקולים חותכים מהתדר הזה ומעלה הוא 80HZ

כי את מהתדר הזה ומטה כבר האוזן לא שומעת (יותר נכון לא מזהה את המקור של הצליל) אז עדיף שהסאב ינגן את התדר הזה,ומהתדר הזה ומעלה (כדי שלא יהיה "בור" בצליל עדיף שהקומפוננט ינגן)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...