Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי הפורום.

אני בדיוק לפני חתימה על רכב חדש לאשתי ואני מתלבט בן שתי הצעות:

האחת שאני יותר נוטה לכיוונה היא קנייה דרך חברת אלבר רכב בליסינג 0 קילומטר, שעם כלל השידרוגים היא יוצאת לי כ-90700 כולל מימון קטן וטיפול ראשון +500 שקל לדלק.

אופציה שנייה היא דרך היבואן, כשרק הרכב עם השידרוגים עולה 100000.

הרכב הוא מאזדה 2 2013.

מבקש את עצתכם הכנה, אני רוצה מחר מחרתיים לסגור עסקה.

תודה רבה

פורסם

אם אלבר נותנים לך אחריות על הרכב אז זה נשמע הרבה יותר כדאיי , ברגע שתוציא את הרכב מהחברה אתה כבר תפסיד את ה-3\4K רק על קריעת הניילונים.... לא חבל?

פורסם

אם אתה רוצה להחזיק את הרכב ליותר מ-3-4 שנים אז זו לדעתי עסקה טובה.

גם ככה רוב המסירות של מאזדה 2 היום זה לליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש אחריות יצרן רגילה של 3 שנים על הרכב

וכן אחרי שנתיים וחצי אני יכול לפי האופציה לקנות את האוטו ואז אני ירשם כיד שנייה פרטי

השאלה מבחינת ירידת הערך וסחירות הרכב לאחר 4 שנים בערך אם זאת תהיה עסקה משתלמת או שאני יצטער על כך??

פורסם
יום היום אופציות הרבה יותר טובות ממאזדה 2 .

כמו מה ? היתה לנו מחשבה על יונדאי i20 ופיקנטו ובסוף החלטתי על מאזדה 2...

פורסם

חבר קרוב רכש באויס את הדגם המאובזר שנקרא דינמיק שכולל פנסי ערפל , גאנט 15, מחשב דרך , ריפוד מהודר יותר , מזגן שונה , ועוד כמה דברים שבאים באבזור הזה , יבואן 113,000 באויס רכש על הכביש 88,000 תבדוק זאת . ובהצלחה

פורסם

אנשים עוד קונים מזאדה 2 ? המחיר שלה לא ריאלי לשוק לדעתי. היום שיש לך פאביה, איביזה, קיה ריו והרבה מתחרות זולות יותר לא היייתי חושב לכיוון בכלל .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

על פניו נראה כי אלבר מציעה לך דיל יפה מאוד .

תבדוק רק אם אתה נרשם כבעלים (יד 1) או אלבר (ואז יוצא שאתה יד 2).

בנוסף תבדוק אם יש לך אחריות יצרן כאילו קנית את הרכב מהיבואן.

לדעתי אם האחריות היא זהה ואתה נחשב יד 1 אז כמובן שעדיף אלבר.

פורסם

הרכב נרשם על שמי כיד שנייה כאשר יד ראשונה היא אלבר ליסינג פרטי

זה מאזדה 2 דינאמיק כאשר בחברה הורידו לה את המחיר ל 100000 לשבועיים

שוב השאלה אם אחרי 4 שנים אני לא יצטער על זה שלא קניתי מהיבואן ושהרכב שלי דרך אלבר???

ויש אחריות יצרן של 3 שנים מהיבואן

פורסם

ההנחה מגלמת את העובדה שהרכב יהיה יד שניה מליסינג.

אתה תקנה בזול ותמכור בזול, לא תרוויח מעצם הרכישה מליסינג.

אם מתאים לך להשקיע פחות בשלב הזה, זאת עסקה סבירה בהחלט.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

שאלה למשתמש silver--mazda3 - בדקתי עם אוויס טלפונית (מחר גם אפגש איתם) - הוא טוען שמדובר בדגם ההאצ'בק (מחירון יבואן 109K) ושהם מציעים אותו ב-88/9K. האם תוכל לבדוק עם חבר שלך, אם זה הדגם שהוא רכש?

פורסם
ההנחה מגלמת את העובדה שהרכב יהיה יד שניה מליסינג.

אתה תקנה בזול ותמכור בזול, לא תרוויח מעצם הרכישה מליסינג.

אם מתאים לך להשקיע פחות בשלב הזה, זאת עסקה סבירה בהחלט.

בהצלחה

גם מי שרכש באופן פרטי, הולך למכור כנראה במחיר כמעט דומה לזה שמציעות החברות ליסינג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בשוק של היום, שאתה קונה רכב טוב ב70K וקצת, עדיף לך ללכת על הזול יותר, גם אם זה כרוך ברישום כיד2.

גם ככה המחירון ירד מהר, בעוד 4 שנים לדוגמא אתה לא בטוח תקבל עליה מחירון.

לדעתי אם זה בשביל לחסוך 10K, או אפילו יותר בחברת השכרה גדולה אחרת, לך על זה.

הקאץ' פה לדעתי הוא שאתה מקבל אותו יד 2 עם 0KM, והרווח של החברה, שהיא קונה מגרשים של הרכב הזה, אז יש להם הנחה גדולה, אז הם גם יכולים לתפור עליך כמה אלפים בלי הרבה כאב ראש.

כמו שאמרו לך, יש היום אלטרנטיבות יותר משתלמות ממאזדה 2, 90K לרכב הזה זה לדעתי מלא, שהיום בקצת פחות אתה מקבל רכבים טובים מאוד. (ואם יש פזילה לגיר ידני, אז בכלל!).

• תוכן חדש...