Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידת דפדפן IE10

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם WIN8 בגרסת X64.

1. כשאני פותח דפדפן, איך אני יודע איזה גרסה הוא, 86 או 64?

2. כשאני פותח אותו במטרו, איזו גרסה נפתחת?

3. כשאני פותח אותו מהקיצור דרך בשולחן עבודה (הקיצור בסרגל למטה), באיזו גרסה זה נפתח?

4. איפה אני מוצא אפשרות לפתוח אותו כמו בחלונות7, בגרסה שונה לבחירתי.

אני שואל כי יש בעיה עם אפליקציה שלא רצה על גרסת דפדפן 64 אלא על 86 בלבד, והיא באמת לא רצה לי ואני רוצה לבודד את הבעיה אם זה בגלל שהדפדפן נפתח בגרסת 64 או שיש בעיה אחרת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אני מבין אותך נכון, ואתה רוצה להריץ גרסת 32 ביט, היא נמצאת כאן: C:\Program Files (x86)\Internet Explorer ( או בתקייה המקבילה במחשב שלך), בניגוד ל64, שנמצא תחת הprogram files הרגיל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני יודע איפה הנתיב לגרסת 86, אני מחפש את הקיצורים הישנים.

ואני רוצה לדעת איזו גרסה נפתחת באופן דיפולטי, איך אני בודק את זה?

אני מחפש בכוונה את הדרכים הקלות בלי להיכנס לנתיבים כי להסביר עכשיו לאנשים שצריך להיכנס לנתיב כזה וכזה ולעשות לו קיצור דרך, זאת בעיה גדולה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. תפתח חלונית RUN

2. תקליד IEXPLORE - יפתח הדפדפן הIE הדיפולטי.

3. כנס לproces בTASK MANAGER - אם ה iexlplore עם כוכבית (*) אז זאת גרסא 32.

4. תשלח למשתמשים קיצור דרך לגרסא 32 ולא צריך להסביר ולסבך.

פורסם

פעם היה אפשר ללחוץ "עזרה" ואז "אודות" ולראות איזה גרסה מורצת.

את גרסה 10 איני מכיר.

השאלה היותר מעניינת היא למה לעבוד עם האקספלורר. אמנם השתפר מאז גרסה 9, אבל לדעתי החלופות טובות יותר. אלא אם מדובר בהתקנה במחשב אישי בסביבת ארגון בו יש הכתבה של מה מורץ.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...